Bitcoin Consultant: Eerst koersdaling en daarna richting $48.000?

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Bitcoin Consultant: Eerst koersdaling en daarna richting $48.000?,

Dag mensen! Ik heb weer een nieuwe video voor jullie. In deze video bespreek ik bearish signalen die wijzen op een mogelijke daling van de bitcoin koers, maar ook de potentie voor een stijging naar $41.000 – $48.000 in de komende weken en maanden.

Verder bekijken we een aantal opvallende marktgebeurtenissen, zoals de verkoop van aandelen door een CEO van een grote bank. Wat zegt dit over de mogelijke bredere economische ontwikkelingen?

Bitcoin koers analyse: Bearish signalen

Bitcoin toont bearish signalen die kunnen wijzen op een tijdelijke top en een aanstaande daling. Deze signalen bestaan uit technische indicatoren en patronen, zoals de Hanging Man candlestick en een overbought Relative Strength Index (RSI).

Deze patronen suggereren dat de markt rood kan gaan kleuren. Maar, zolang bitcoin boven bepaalde steunniveaus blijft, zoals $33.000 en $35.000, blijft de algehele trend positief met een potentiële stijging richting de $41.000 en $48.000.

Op de futures markt zien we ook negatieve signalen. Dit wordt ondersteund door de dagelijkse RSI, die een bearish divergentie vertoont. Dit patroon, waarbij de koers hogere toppen maakt terwijl de RSI lagere toppen vormt, kan wijzen op verminderde koopkracht en een mogelijke ommekeer van de huidige opwaartse trend.

Mogelijke scenario’s voor bitcoin

Een belangrijk aandachtspunt is de liquiditeitsverdeling in de markt. Op korte termijn kan bitcoin een opwaartse beweging maken om liquiditeit boven de huidige koers te grijpen. Dit kan echter gevolgd worden door een neerwaartse beweging om liquiditeit te verzamelen rond de $35.000 en mogelijk zelfs rond de $33.000.

Deze bewegingen zijn consistent met wat we in het verleden hebben gezien, zoals de reactie van bitcoin op eerdere problemen in de banksector. Bekijk de video hierboven voor mijn volledige analyse!

Meer leren over ethereum, cardano en andere crypto

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs een gratis cursus voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over mijn diensten.

Het bericht Bitcoin Consultant: Eerst koersdaling en daarna richting $48.000? verscheen eerst op Crypto Insiders.

,

Het bericht Bitcoin Consultant: Eerst koersdaling en daarna richting $48.000? verscheen eerst op Crypto Insiders.

,
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.