Bitcoin analist PlanB blijft mega bullish: zijn bitcoin voorspelling

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Bitcoin analist PlanB blijft mega bullish: zijn bitcoin voorspelling,

Niemand weet wat de bitcoin (BTC) koers in petto heeft, maar de Nederlandse analist PlanB is in het verleden uiterst succesvol gebleken met zijn voorspellingen. De vorige bullmarkt heeft echter bewezen dat niemand een glazen bol heeft wat betreft de bitcoin koers. Aan het begin van 2023 had PlanB wederom een voorspelling losgelaten over het koersverloop van bitcoin en tot dusver loopt alles nog volgens plan. Wat ligt er volgens PlanB in het verschiet voor bitcoin de komende tijd?

Succesvolle BTC prijsvoorspelling

PlanB is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer gevestigde naam binnen de Bitcoin-wereld alsmede zijn beroemde Stock-to-Flow (S2F) model. Met een formule die het totale aanbod (stock) deelt door de jaarlijkse productiecapaciteit (flow) heeft PlanB in het verleden tot op de detail de koersbewegingen van bitcoin in kaart weten te brengen.

In 2021 heeft de voormalig institutionele investeerder echter de nodige kritiek op zijn dak gekregen aangezien de BTC koers volgens het model de magische grens van 100.000 dollar had moeten passeren.

PlanB heeft zijn hoofd echter niet laten zakken en deelde in januari van dit jaar wederom enkele voorspellingen. Gisteren bracht hij in een nieuw bericht op X, voorheen bekend als Twitter, zijn verwachtingen opnieuw aan het licht.

To be clear, I still stand by my January 12 prediction:

✅ Nov 2022 $15.5k was the bottom
✅ Bitcoin will rise towards 2024 halving. BTC already rose from $18k to $27k since Jan 12.
❓ 2024 halving will be >$32k ($32k-$66k IMO)
❓ 2025 bull market >$100k ($100k-$1m IMO) https://t.co/V74Y8VYCVo pic.twitter.com/VBjsHObMMl

— PlanB (@100trillionUSD) September 18, 2023

Op 12 januari, toen de bitcoin prijs gelijk stond aan 18.000 dollar, schreef PlanB dat naar zijn mening de in november bereikte low van 15.500 dollar de absolute bodem van de bearmarkt zou zijn. Ook voorspelde hij destijds dat bitcoin zal gaan stijgen in aanloop naar de BTC halving die voor april volgend jaar op de planning staat.

Inmiddels kunnen we wel met de nodige zekerheid stellen dat deze voorspellingen hoogstwaarschijnlijk juist zijn. Bitcoin handelt inmiddels namelijk ver boven zijn dieptepunt van november vorig jaar. Echter is niets 100 procent zeker in het investeringslandschap en zijn er gekkere dingen gebeurd wat dat betreft.

Wat heeft bitcoin de komende maanden/jaren in petto?

Ook gaf PlanB in januari aan dat hij een BTC prijs van ten minste 32.000 verwacht op het moment dat de bloksubsidie gehalveerd zal worden. Tot slot voorspelde hij dat bitcoin in 2025 een piek van minimaal 100.000 dollar zal bereiken.

Uit zijn meest recente X-bericht blijkt dat hij nog steeds volledig achter zijn voorspellingen staat. Specifiek denkt hij dat bitcoin op het moment van de halving tussen de 32.000 en 66.000 dollar waard zal zijn. Bovendien ligt zijn range voor het hoogtepunt van 2025 tussen de 100.000 en 1.000.000 dollar.

,
Niemand weet wat de bitcoin (BTC) koers in petto heeft, maar de Nederlandse analist PlanB is in het verleden uiterst succesvol gebleken met zijn voorspellingen. De vorige bullmarkt heeft echter bewezen dat niemand een glazen bol heeft wat betreft de bitcoin koers. Aan het begin van 2023 had PlanB wederom een voorspelling losgelaten over het […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.