Birdchain: Jouw data, jouw regels, jouw beloningen!

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Belangrijke punten van Birdchain op een rij:
Decentrale app waarbij je een basisinkomen kan verdienen
Verdien geld door jouw Android telefoon te gebruiken
Meer dan 2 miljard actieve Android toestellen wereldwijd
Tot 150 USD (+/- 121 euro) verdienen per maand door jouw ongebruikte SMS te verkopen
Makkelijk een passief inkomen verdienen: Download de dapp en geef toestemming om SMS te versturen
Verdien meer door middel van het kijken van video content, in-app mini-games of meedoen met enquêtes
Birdchain promoot cryptocurrency met een eenvoudige en makkelijk te gebruiken app
Gemaakt door de ontwikkelaars van VertexSMS, een A2P SMS bedrijf. Dit bedrijf werkt ook voor onder andere Western Union, SalesForce en TransferGo
Birdchain zorgt er voor dat er geen derden of andere tussenpersonen nodig zijn, waardoor de kosten van SMS-berichten duur zijn
A2P SMS markt kende in 2017 een totale waarde van $63 miljard dollar, ongeveer 51 miljard euro
Pre-ICO met succes voltooid. Dit geld wordt gebruikt voor de belangrijkste speerpunten en het marketen van de ICO

Wat is Birdchain?
Birdchain is een decentrale applicatie (dapp) die er voor gaat zorgen dat veel mensen kennis gaan maken met de wereld van cryptovaluta. Zij gaan een basis (passief) inkomen creëren voor Android-gebruikers. Mensen kunnen gratis cryptocurrency gaan verdienen met hun mobiele telefoon. Alles wat je hier voor moet doen is de Birdchain applicatie downloaden.
Het idee klinkt wellicht erg simpel, maar als het succesvol wordt geïmplementeerd, zal het de cryptowereld revolutionair veranderen. Massa-adoptie en een groot bereik creëren is een van de hoofddoelen. Mensen komen op een leuke manier in aanraking met de blockchaintechnologie.
Massa-adoptie
Birdchain is er op uit om de gehele markt van Android-gebruikers te bereiken. Het maakt niet uit of de gebruiker een mobiel abonnement heeft of een prepaid kaart. Deze mensen kunnen allemaal ongebruikte SMS berichten verkopen op de blockchain.
Het team van Birdchain schat dat gebruikers van de Birdchain dapp tot 150 dollar per maand kunnen gaan verdienen door hun ongebruikte SMS-berichten te verkopen. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheiden om in de Birdchain app digitale cryptovaluta te verdienen. Dit kan onder andere door het bekijken van video’s en mini-games spelen.
Het is super makkelijk in gebruik en zal vast en zeker snel aan gaan slaan bij het grote publiek. De meeste nieuwe ICO’s pitchen de meest waanzinnige ideeën, die vaak niet goed te realiseren zijn. Birdchain heeft een sterk, maar simpel idee. Het kan direct worden gebruikt en biedt een goede oplossing voor de SMS-markt.
Met Birdchain kunnen mensen zelf geld verdienen door ongebruikte berichten te verkopen en zo een maandelijks passief inkomen te creëren. Het zal ook mensen die nog niets met cryptocurrency te maken hebben gehad aantrekken. Nieuwe mensen betekend automatisch dat er nieuw geld in de cryptowereld gepompt zal worden.
Geschiedenis en doelen van Birdchain
Massa adoptie van een cryptocurrency is een hoofddoel van Birdchain geworden. Al was dit niet vanaf het begin af aan het doel. Het startte met een idee voor de A2P SMS markt. Dit bedrijf runen zij nu al meer dan 10 jaar. Zij hebben al meer dan 2.6 miljard tekstberichten verstuurd. Ook werken zij voor bedrijven zoals Western Union, SalesForce en TransferGo.
Het team heeft in al deze jaren de sms-markt van binnen en buiten leren kennen. Op gegeven moment hadden zij hun buik vol van de corruptie en de oneerlijkheid in deze markt. Als voorbeeld: Operators verhogen de prijzen voor sms-berichten elk jaar weer, maar verlagen de snelheid en de kwaliteit van de sms-berichten. Er zijn teveel tussenpartijen die de markt uitbuiten, waardoor de prijs van een enkele A2P SMS voor bedrijven steeds meer omhoog gaat.
Het gebrek aan transparantie, hoge onderhoudskosten en de tussenpersonen hebben er voor gezorgd dat het team van VertexSMS is gaan nadenken hoe het allemaal beter zou kunnen (en moeten). Hun oplossing is simpel: De berichten moeten worden verstuurd vanaf telefoons van gewone mensen. Dit zorgt er voor dat er geen tussenpersoon meer nodig is en dat de prijzen drastisch omlaag kunnen voor bedrijven die SMS-berichten versturen via A2P.
Om dit met fiat (traditioneel) geld te doen is qua kosten niet goed te doen. Gelukkig biedt de blockchaintechnologie uitkomst. Het is mogelijk voor Birdchaingebruikers om snel en goedkoop transacties te doen met elkaar. Dit is precies wat het Vertex team nodig heeft om met hun idee verder te gaan.
Toen het Vertex team het project verder aan het ontwikkelen was, kwamen er veel nieuwe ideeën op tafel. Deze ideeën zorgen er onder andere voor dat gebruikers meer geld konden verdienen met de Birdchain app. Deze ideeën kwamen vooral van het moederbedrijf van Vertex en dan met name het sociale netwerk met 1 miljoen unieke gebruikers en de rent2buy service.
De vraag naar BIRD-tokens
Toen het idee van Birdchain was geboren om een probleem op een simpele manier op te lossen, werden er BIRD tokens bedacht. Deze tokens kunnen bedrijven kopen om om te wisselen voor SMS-berichten. Ook kunnen deze tokens worden verhandeld en verstuurd door Birdchain gebruikers.
Hierdoor is er altijd een groeiende vraag naar BIRD-tokens in het algemeen. Birdchain streeft er ook nog eens naar om een gigantische markt aan te boren en veel mensen te bereiken. De gehele A2P SMS markt was in 2017 meer dan 63 miljard dollar waard. In verhouding: De mobiele gaming markt, die al gigantisch is, was op dat moment slechts 46 miljard dollar waard. Als Birdchain maar een fractie van deze markt kan pakken, dan zal dit veel op kunnen leveren voor Birdchain gebruikers.
BIRD Tokens zijn gemaakt als ERC-20 token op de Ethereum blockchain. Het maximale aantal tokens dat uitgegeven gaat worden is 580,263,158. Tijdens de ICO zal Birdchain 441.000.000 tokens uitgeven. De hard cap van de ICO is 10.500 Ether.
Het Birdchain team heeft in een eerder stadium al de pre-ICO voltooid. Het team gaat dit geld gebruiken voor verdere ontwikkeling van de belangrijkste speerpunten en om de ICO te promoten. De datum van de Birdchain ICO staat nog niet vast. Als je op de hoogte wilt blijven, kun je de data bekijken op de website: www.birdchain.io. De BIRD-tokens zullen vier weken na het sluiten van de ICO beschikbaar zijn op een exchange.
Website: www.birdchain.io
Telegram: www.t.me/birdchainchat
 
Het bericht Birdchain: Jouw data, jouw regels, jouw beloningen! verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.