Birdchain ICO: Start 18 november om 16:00. Tot 50% bonus!

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

In onze vorige twee berichten heb je alle Birdchain ICO informatie en de veelgestelde vragen kunnen lezen. Vandaag is het eindelijk zo ver. De Birdchain ICO gaat van start op 18 november 2017 om 16:00(Nederlandse tijd)! In deze blog lees je alles over hoe je mee kan doen, hoeveel BIRD-tokens je krijgt en wat de regels zijn van de ICO.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Het idee kort samengevat
Birdchain wil een platform zijn waarop je jouw ongebruikte sms’jes kan verkopen. Je krijgt deze uitbetaald in BIRD-tokens. Deze kun je weer omwisselen voor echt geld op jouw bankrekening. Veel bedrijven maken nog steeds gebruik van sms-diensten. Zo stuurt Netflix jou een SMS met een verificatiecode erin als je lid wilt worden en sturen sommige bedrijven reclame en deals toe. Ook sommige Nederlandse postbedrijven sturen een SMS als zij in de buurt zijn om een pakket af te leveren. De A2P-markt is enorm en nog steeds licht groeiende. A2P betekent Application to Person. Bedrijven sturen dus via hun applicatie of applicatiedienst een sms naar een persoon. Via Birdchain kun je in de Birdchain app jouw ongebruikte sms’jes verkopen aan deze bedrijven.
Bron: https://www.birdchain.io/assets/whitepaper.pdfDe Birdchain ICO
Het verkopen van ongebruikte sms’jes zal pas veel later live gaan. Het is nu eerst tijd voor de ICO. Je kan hier, tegen een aantrekkelijk tarief, BIRD-tokens kopen. Deze zou je kunnen kopen als je bijvoorbeeld gelooft in het idee achter de munt of denkt dat de waarde ervan erg zou kunnen gaan stijgen. Bedenk wel dat ICO”s risicovol zijn en dat winst nooit gegarandeerd is. Doe alleen mee met geld dat je kan missen.
Algemene informatie
Start: 18-11-2017 om 16:00 Nederlandse tijd
Token naam: BIRD
Gebruikte blockchain: Ethereum
ICO prijs voor BIRD-tokens: 1 ETH – 42 000 BIRDS
Minimale inleg: 0.1 ETH/per persoon
Maximale inleg: 2000 ETH/per persoon
KYC/AML is verplicht vanaf 2.5 ETH
Website: Officiële website
Ethereum? Wat is dat?
Je kan onze uitleg over Ethereum lezen voor meer informatie. Ethereum is een cryptovaluta die je kan gebruiken om mee te doen met de Birdchain ICO. Op het moment van schrijven is 1 ETH €281,84 waard. De minimale inleg is dus ongeveer 28 euro. De maximale inleg per persoon is € 563.672,06 per persoon. Vanaf 704 euro is KYC/AML verplicht. Let op: De koers kan natuurlijk iets schommelen. Bekijk de huidige Ethereum koers.
Wat is KYC/AML?
De afkorting KYC betekent Know Your Customer (Ken Jouw Klant). Dit is verplicht bij een deelname vanaf 2.5 Ether (ongeveer 700 euro). Bij deelname onder dat bedrag, hoef je deze aanvullende verificatie niet te voltooien en kun je snel meedoen met de Birdchain ICO van 18 november. Meer informatie kun je lezen in onze blog over de Birdchain ICO. Het begrip AML wordt in onze kennisbank uitgelegd.
Hoe kan je meedoen? Stap voor stap uitleg!
Geloof je in Birdchain? Denk je dat je hier winst op kan maken en dat de prijs gaat stijgen? Wil je graag Birdchain tokens (BIRDS) kopen? Dan kun je het onderstaande stappenplan volgen.  We hebben het opgedeeld in twee delen. Mocht je al over Ether beschikken, ga dan naar het tweede deel. In het eerste deel leggen we uit hoe je Ether koopt om mee te doen met deze ICO:
Ethereum kopen om mee te doen
Ga naar de website van Litebit via deze link en maak een account aan
Maak op de website van MyEtherWallet een portemonnee aan (dit is gratis). Dat kan via deze link
Koop Ethereum via Litebit en betaal met iDEAL. Verstuur deze naar het ontvangstadres van MyEtherWallet (zie afbeelding 1)
Mocht je vragen hebben over dit proces, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ook kun je het Litebit Stappenplan raadplegen.
Afbeelding 1: Ontvangstadres MyEtherWallet. Gebruik niet het adres uit de afbeelding. Deze is onvolledig.Meedoen met de ICO stappenplan
Maak een account aan op de website van Birdchain via deze link
Ga naar het ICO scherm op de website
Geef aan met hoeveel ETH je mee wilt doen
Verstuur het aantal Ether naar het gegeven adres op de website
Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van BIRD-tokens

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bonus tijdens de ICO
Vroege investeerders krijgen een leuke bonus. Deze is onderverdeeld in Waves. Dit gaat over de totale investering in Ethereum. Ben je er dus vroeg bij en zit je bij de eerste 9,500 ETH, dan krijg je een bonus van 50%! In de onderstaande afbeelding kun je zien hoeveel bonus je kan krijgen als je een vroege investeerder bent:

Meer informatie nodig?
Bekijk het onderstaande YouTube filmpje eens of ga naar de website van Birdchain!

Het bericht Birdchain ICO: Start 18 november om 16:00. Tot 50% bonus! verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.