Bezit jij deze crypto? Insiders signaleren volgende stijging

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Bezit jij deze crypto? Insiders signaleren volgende stijging,

In dit artikel onthullen we een gedetailleerde analyse van chiliz (CHZ), rechtstreeks vanuit onze speciale Premium omgeving voor onze leden. Mocht je chiliz niet bezitten, geen probleem. Deze analyse blijft handig omdat onze deskundige analisten voortdurend de cryptomarkt in de gaten houden en hun inzichten delen. Week in, week uit, zoomen onze analisten in op meer dan 20 cryptomunten, en hun individuele handelsstrategieën zijn een waardevolle bron voor meer dan 1.000 van onze leden.

Chiliz is ontworpen om sport- en entertainmentfanaten een stem te geven in hun geliefde teams door middel van ‘fan tokens’. Het bezit van deze tokens stelt fans in staat om mee te beslissen, exclusieve content te benaderen en nog veel meer. Hiermee vormt het een unieke verbinding tussen sport, entertainment en de crypto-wereld. Let op, de inhoud van dit artikel vormt géén financieel advies, maar belicht slechts de handelsstrategieën van onze analisten.

Technische analyse chiliz (CHZ) koers

De CHZ koers is recent opnieuw onder de loep genomen door de analisten van Crypto Insiders. Zij deelde de volgende update in de Premium omgeving met alle leden:

“Hoewel we voor CHZ nog een bescheiden daling verwachten, bevindt de munt zich al binnen onze groene koopzone. Onze analyse suggereert dat CHZ wellicht een nieuwe bodem zal vinden rond de $0,0515. Vanaf dit punt anticiperen we op een omkering in de koerstrend.

Een ander opvallend signaal komt van de RSI. Op het dagelijkse timeframe is er steeds meer sprake van een duidelijke divergence. Dit fenomeen versterkt onze overtuiging dat een opwaartse beweging in de lucht hangt.

Mocht deze beweging zich inderdaad voordoen, dan hebben we onze blik gericht op de grijze zone op de grafiek, beginnend bij een koers van $0,115. Deze zone wordt het eerste doelwit voor een potentieel bullish scenario. Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 21 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

,
In dit artikel onthullen we een gedetailleerde analyse van chiliz (CHZ), rechtstreeks vanuit onze speciale Premium omgeving voor onze leden. Mocht je chiliz niet bezitten, geen probleem. Deze analyse blijft handig omdat onze deskundige analisten voortdurend de cryptomarkt in de gaten houden en hun inzichten delen. Week in, week uit, zoomen onze analisten in op […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.