ARK kopen: iDEAL of exchange

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

ARK kopen kan op meerdere verschillende manieren. Onze favoriete optie is om dit direct met iDEAL te doen. Andere optie is handelen op een exchange tussen bijvoorbeeld ARK/BTC. In deze blog behandelen wij alle opties om ARK te kopen. Ook belichten wij de drie soorten wallets die je voor ARK kan gebruiken en welke het meest veilig is.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Welke ARK wallet gebruiken?
We beginnen met een wallet aanmaken. Zonder wallet kun je geen munten ontvangen of versturen. Bij ARK heb je meerdere mogelijkheden, maar de volgende drie worden door de officiële maker ondersteund. Het beste kun je dus een van deze drie kiezen. Per optie geven wij aan hoe veilig deze is tegen bijvoorbeeld hackers en andere mensen die jouw ARK willen bemachtigen.
De ARK desktop wallet voor Windows en Mac gebruikers. Deze kun je hier downloaden. Een redelijk veilige optie, als je goede back-up maakt, de private keys en andere versleuteling opschrijft en aan niemand laat zien en alle beveiligingsopties aanzet die in de cliënt worden geboden.
Lite Wallet (web). Dit is een online wallet die je op een website aan kan maken. Dit is de minst veilige optie van de drie. Deze alleen gerbuiken voor kleine hoeveelheden die je snel door wilt sluizen naar bijvoorbeeld een exchange. Wij raden het niet aan om grote hoeveelheden ARK hier op te laten staan voor langere tijd. Je kan deze hier vinden.
ARK Paper Wallet. De papieren portemonnee is de veiligste optie van de drie. Deze is namelijk offline. Je kan via de officiële website van ARK een paper wallet aanmaken. Deze kun je hier aanmaken en uitprinten. Je kan dit ook offline uitvoeren en aanmaken.
ARK kopen via iDEAL
Je kan deze cryptovaluta direct met iDEAL kopen. Dit kan bij onze partner Litebit. Wij hebben hier een uitgebreid Litebit stappenplan voor geschreven. Als je deze volgt dan weet je zeker dat er niets fout kan gaan. Hieronder vind je een kort overzicht
Ga naar de website van Litebit via deze link (gratis account)
Zoek bovenaan de pagina voor ARK kopen
Vul in hoeveel ARK je wilt kopen. Dit kun je invoeren in ARK of in het aantal euro dat je uit wilt geven
Kies de betaalmethode iDEAL. Tip: Je kan ook Litebit Credits kopen. Dan betaal je geen transactiekosten aan Litebit bij een bestelling
Vul jouw ARK wallet ontvangstadres in van een van de bovenstaande walletopties
Betaal en wacht tot het cryptogeld in jouw digitale portemonnee verschijnt

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Op een exchange kopen
Je kan ook eerst Bitcoin kopen en deze versturen naar een exchange. Hier handel je dan tussen BTC/ARK. Dit kan onder andere bij Cryptopia (maak hier een gratis account). Bitcoin kopen kan goed bij de onderstaande aanbieders:
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Changelly Bekijk

Het bericht ARK kopen: iDEAL of exchange verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.