Ardor kopen met iDEAl of op een exchange

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Ardor wordt afkort als ARDR. Het is een cryptocurrency dat gebruikt maak van het NXT platform. Je kan deze cryptovaluta kopen direct met iDEAL. Dit doe je via onze partner Litebit (maak een gratis account aan). Daarnaast is het ook mogelijk om ARDR te kopen op een exchange. Ook kun je deze cryptovaluta omwisselen via Changelly (ook een gratis account). Hier ruil je tussen 50 andere cryptocurrency naar Ardor toe. Voor alle drie de opties zijn er voor- en nadelen. Wij bespreken deze drie manieren van Ardor kopen in deze blog.
De beste Ardor wallets
Voordat je tot kopen overgaat, moet je eerst beschikken over een wallet. Er zijn meerdere soorten wallets om je ARDR in op te slaan. Hieronder een overzicht van een aantal populaire. Let op: Een online wallet is minder veilig dan een offline wallet, zoals een paper wallet.
De Android App. In de appstore kun je de app vinden onder Ardor Wallet van de uitgever Freewallet.org. Je kunt ook via deze link de juiste applicatie bezoeken. Op het moment is er voor iOS nog geen app.
De officiële Ardor cliënt. Je kunt de volledige cliënt met blockchain downloaden via de officiële website van deze cryptovaluta. Deze is beschikbaar voor Linux, Apple en Windows systemen. Je kan deze hier vinden.
Op een exchange laten staan. Je kan deze cryptovaluta ook op een aangesloten exchange laten staan. Je bent zo wel afhankelijk van een andere partij en beheert de private keys niet zelf. Dit raden wij alleen aan als je veel gaat handelen, maar als je het puur wilt opslaan, kun je beter een andere optie kiezen.
Ardor kopen: Direct met iDEAL!
Voor beginners is het geweldig dat je deze cryptocurrency direct met iDEAL kan kopen. Dit doe je bij Litebit. Wij hebben –voor de beginners- een uitgebreid stappenplan geschreven over hoe cryptogeld kopen bij Litebit. Om Ardor te kopen onderneem je de volgende stappen:
Zorg dat je een wallet hebt aangemaakt
Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
Zoek de cryptocurrency ARDR op en klik hierop
Vul in hoeveel ARDR je wilt kopen. Dit kan ingevuld worden in ARDR of euro
Voer het ontvangstadres van jouw wallet in
Kies de betaalmethode iDEAL. Of koop eerst Litebit Credits en betaal geen transactiekosten
Wacht tot de valuta in jouw account staat

Via een exchange
Je kan ook eerst Bitcoin kopen en deze opsturen naar een exchange. Hier ga je dan handelen tussen ARDR/BTC en andersom. Niet alle exchanges bieden deze cryptovaluta aan. Op de onderstaande afbeelding zie je de exchanges die aangesloten zijn op het moment van schrijven. Je kan op de afbeelding klikken om het huidige overzicht te bekijken via Coinmarketcap.

Omruilen via Changelly
Ardor kun je omruilen vanaf 50 andere cryptovaluta. Dus als je bijvoorbeeld al Ether, Bitcoin of een andere populaire munt bezit, ruil je hem om naar Ardor. Je kan in ons bericht over Hoe werkt Changelly? lezen wat voor stappen je hiervoor moet ondernemen.

Het bericht Ardor kopen met iDEAl of op een exchange verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.