Anycoin Direct update: Eind van de maand op volle sterkte

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Dat Nederlandse aanbieders van cryptocurrency het moeilijk hebben, dat weten we. Zowel BTC Direct als Litebit hebben daar meerdere maatregelen voor genomen. De afgelopen week heeft ook Anycoin Direct maatregelen moeten nemen. Zij hebben hier netjes een uitgebreide mail over gestuurd naar alle gebruikers en mensen die ooit een mailadres hebben achtergelaten. In deze blog meer over deze Nederlandse aanbieder van meerdere cryptovaluta en de maatregelen die ook zij hebben genomen.
De maatregelen op een rij
Een overzicht van de maatregelen die Anycoin Direct heeft moeten nemen:
De registratie van nieuwe accounts tijdelijk stop gezet
Meer werknemers aangenomen (customer support en compliance)
De werkplek uitgebreid
Efficiëntere werkmethodes geïmplementeerd
Het koop en verkoop minimum verhoogd
Registratie stopgezet bij Anycoin Direct
Wie zich wil aanmelden op de website wordt direct verwezen naar een blogpost van 28/12/2017. In de onderstaande afbeelding zie je de tekst die je te zien krijgt:

Meer werknemers aangenomen
In de mail is ook te lezen dat ze een backlog hebben opgebouwd met vragen van klanten. Omdat er erg veel nieuwe mensen zijn ingestapt, zijn er veel ´beginnersvragen’ binnengekomen. Anycoin Direct verwacht dat het verwerken van deze vragen nog tot eind deze maand (januari) in beslag gaat nemen. Daarna willen ze weer op volle sterkte open zijn. Dan moeten ook de telefoonlijnen weer open zijn en een snelle livechat support weer beschikbaar worden.
Verkeerde bankrekening gebruikt
Bij het aanmelden moet een bankrekening geverifieerd worden. Deze bankrekening moet je daarna ook gebruiken bij het bestellen van cryptovaluta. Je mag niet met een andere rekening bestellen. De order wordt dan gecanceld. Het kan even duren voordat het geld wordt teruggestort. Wij verwachten dat Anycoin Direct dit na het einde van de maand heeft gedaan.
De afsluiting van de mail:
“Wij zijn ons ervan bewust dat we nog niet klaar zijn. Er zijn nog steeds klanten aan het wachten en de huidige responstijd is nog steeds onacceptabel naar aanleiding van onze oude standaarden. Wij willen u alleen laten weten, dat we op de goede weg zitten en dat we nog steeds bezig zijn om ons platform uit te bereiden. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.”
Huidige opties om te kopen:
Het wordt steeds lastiger om een cryptocurrency te komen. Veel bedrijven hebben een tijdelijke klantenstop. Hieronder een aantal opties die je nu nog kan gebruiken. Deze opties zijn tijdens het schrijven van deze blog beschikbaar:
Bitcoin kopen met creditcard bij Changelly
Inschrijven bij Litebit. Je ontvangt dan een mail als de dienst weer beschikbaar is
Via Nocks gulden kopen, opsturen naar een exchange of deze crypto omwisselen via Changelly
Iemand anders vragen met een account bij Litebit, BTC Direct, Anycoin Direct of een andere aanbieder om van zijn/haar rekening crypto te kopen en naar jou te sturen. Doe dit alleen met mensen die je kent! Ga niet met onbekende mensen in zee die dit aanbieden.
Het bericht Anycoin Direct update: Eind van de maand op volle sterkte verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.