Analyse: kan Cardano weer boven 0,42 dollar uitkomen?

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Analyse: kan Cardano weer boven 0,42 dollar uitkomen?,

Nu de cryptomarkt weer langzamerhand aan het herstellen is na de dip van vorige week, zijn er veel munten die weer in de buurt komen van oude prijslevels. ADA is vandaag ook bezig om er eentje te heroveren. Laten we naar de grafieken kijken.

Banner Cardano 1

Hoe staat ADA ervoor?

We beginnen deze analyse met een blik op de wekelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 7 dagen, waardoor we een uitgebreid beeld krijgen van de koers. Hierdoor worden er drie prijslevels duidelijk die van invloed waren op de koers. Deze zijn weergegeven als rode zones.

Bijna elke keer als ADA bij deze prijzen terecht kwam, veranderde de munt van koers. Maar als de munt door de zone heenbrak, zorgde het voor een verdere beweging in die richting. Het is daarom goed om deze levels in de gaten te blijven houden.

ADA is vorige week door de middelste zone heengezakt, maar is deze week weer aan het herstellen. Het lijkt daardoor alsof de munt een poging gaat doen om weer boven deze zone uit te komen. Dit zou een positief effect op de koers kunnen hebben – als het lukt.

Komt ADA voorbij zijn vorige hoogtepunt?

Om hier een beter beeld van de krijgen, gaan we ook even kijken naar de dagelijkse grafiek van ADA. Hier staat elke candle voor één dag, waardoor we de bewegingen van de afgelopen dagen goed kunnen zien. Zoals ik al benoemde is een herovering van de rode zone nu belangrijk voor een verdere opwaartse beweging.

Dit kan daarnaast gepaard gaan met een nieuw hoogtepunt die voorbij zijn oude hoogtepunt uitstijgt (weergegeven met de rode lijn). Deze ligt op een koers van 0,4235 dollar. Mocht ADA dit doen, dan geeft het daarmee een startsein om een opwaartse trend te beginnen. Dit – in combinatie met het heroveren van de rode zone – is erg positief.

Toch is het goed om ook een negatief scenario te belichten. Als de munt niet voorbij deze rode lijn komt, kan het ook goed fout gaan. In dat geval zal dit waarschijnlijk een negatieve test worden die zorgt voor een verdere beweging omlaag. In het geval van ADA is er dus weinig met zekerheid te zeggen, maar er is wel op te anticiperen als je de trend, de zones, het vorige hoogtepunt, en de bewegingen van Cardano in de gaten blijft houden.

Het is nu dus nog even afwachten wat de rest van de week ons gaat brengen. Bitcoin heeft natuurlijk ook veel invloed op de prijsbewegingen van altcoins. Dus verlies de marktleider ook niet uit het oog!

The post Analyse: kan Cardano weer boven 0,42 dollar uitkomen? appeared first on BLOX | Nieuws.

,

Nu de cryptomarkt weer langzamerhand aan het herstellen is na de dip van vorige week, zijn er veel munten die weer in de buurt komen van oude prijslevels. ADA is vandaag ook bezig om er eentje te heroveren. Laten we naar de grafieken kijken. Hoe […]

The post Analyse: kan Cardano weer boven 0,42 dollar uitkomen? appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.