Analist zegt dat Solana (SOL) Ethereum (ETH) kan gaan inhalen

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Analist zegt dat Solana (SOL) Ethereum (ETH) kan gaan inhalen,

Nu de hype omtrent meme coins op Solana (SOL) in volle gang is, heeft een ervaren handelaar gewaarschuwd dat de plaats van Ethereum (ETH) als het dominante smart contractplatform niet zo zeker is als velen denken.

De pseudonieme handelaar The Flow Horse vertelde onlangs zijn ruim 210.000 volgers dat de mogelijkheid bestaat dat Ethereum lijkt op Compaq Computer Corporation, de marktleider in zijn vakgebied voordat het uiteindelijk failliet ging en in 2002 door HP werd overgenomen.

De analist gaf aan dat de kans dat Ethereum de strijd gaat verliezen van Solana “zeker is gegroeid”. Hij gaf het volgende aan:

“De mogelijkheid dat Solana Ethereum inhaalt is zeker groter geworden. De huidige trends en sentimenten onder de trouwste aanhangers van ETH suggereren een verwachting van een natuurlijke gemiddelde omkering in het voordeel van ETH.

Gezien hoe jong de cryptomarkt nog is, is het echter voorbarig om welk platform dan ook tot definitieve leider te verklaren. Net als Compaq in de begindagen van personal computing, geniet ETH momenteel misschien een prominente plaats, maar dit garandeert geen blijvende dominantie.”

Al met al, denkt de analist dat de marktdominantie van Ethereum niet meer zo groot is als voorheen. Het is voor Ethereum dan ook zaak om zich te blijven ontwikkelen, zodat het zijn positie vast kan houden. Goed nieuws is echter dat Vitalik Buterin, medeoprichter van Ethereum, onlangs updates aangekondigd heeft voor de nummer twee cryptocurrency.

Het bericht Analist zegt dat Solana (SOL) Ethereum (ETH) kan gaan inhalen verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

Nu de hype omtrent meme coins op Solana (SOL) in volle gang is, heeft een ervaren handelaar gewaarschuwd dat de plaats van Ethereum (ETH) als het dominante smart contractplatform niet zo zeker is als velen denken. De pseudonieme handelaar The Flow Horse vertelde onlangs zijn ruim 210.000 volgers dat de mogelijkheid bestaat dat Ethereum lijkt […]

Het bericht Analist zegt dat Solana (SOL) Ethereum (ETH) kan gaan inhalen verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.