Analist zegt dat de recente Bitcoin prijsstijging niet houdbaar is

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Analist zegt dat de recente Bitcoin prijsstijging niet houdbaar is,

Een nauwlettend gevolgde crypto-marktanalist heeft gesuggereerd dat een zorgwekkende maatstaf erop wijst dat de huidige stijging van Bitcoin (BTC) mogelijk niet houdbaar is, vanwege het feit dat de populariteit van Bitcoin is afgenomen volgens het aantal zoekopdrachten op Google.

Het Google-effect op Bitcoin

Crypto-analist Jason Pizzino verklaarde in zijn YouTube-video dat de interesse van investeerders in de toonaangevende cryptocurrency mogelijk afneemt, zoals blijkt uit het afnemende aantal ‘Bitcoin’-zoekopdrachten op Google. Volgens Jason Pizzino zijn de prijsbewegingen van Bitcoin grotendeels gerelateerd aan de zoekresultaten van Google. De analist zei het volgende:

“Deze grafiek is momenteel het meest zorgwekkende stukje van de puzzel voor Bitcoin en cryptocurrencies. We zagen heel veel interesse komen via een ETF (exchange-traded fund) – je hebt je date daar, tussen 7 en 13 januari – in deze gegevens voor Google, Bitcoin 100… Kortom, waar mensen naar zoeken, zien we meestal prijzen op hun hoogtepunt of dieptepunt. Dit was de piek tot nu toe: $49.000. Sindsdien neemt het elke week af, dus ondanks de prijsstijging neemt de interesse in de Bitcoin-zoekterm af. Zou het deze keer helemaal anders kunnen zijn? We zullen zien, maar meestal zul je de toppen zien; De interesse bereikt in de loop van de tijd zijn hoogtepunt bij bepaalde belangrijke gebeurtenissen.”

Bitcoin koers moet $49.000 snel doorbreken

Jason Pizzino benadrukte dat als BTC het niveau van $49.000 wil overstijgen, het volume moet toenemen en dit zou binnen de komende twee weken moeten gebeuren. Hij verklaarde:

“Qua volume ontbreekt het echter behoorlijk voor de volgende opwaartse beweging. Natuurlijk kan elk scenario hier gebeuren, we zijn slechts detectives die proberen te begrijpen wat er zal gebeuren… Wat de bulls zouden willen zien is een doorbraak en relatief snel boven de $49.000 blijven. Ik kan zeggen tegen dit weekend of volgende week.”

Het bericht Analist zegt dat de recente Bitcoin prijsstijging niet houdbaar is verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

Een nauwlettend gevolgde crypto-marktanalist heeft gesuggereerd dat een zorgwekkende maatstaf erop wijst dat de huidige stijging van Bitcoin (BTC) mogelijk niet houdbaar is, vanwege het feit dat de populariteit van Bitcoin is afgenomen volgens het aantal zoekopdrachten op Google. Het Google-effect op Bitcoin Crypto-analist Jason Pizzino verklaarde in zijn YouTube-video dat de interesse van investeerders […]

Het bericht Analist zegt dat de recente Bitcoin prijsstijging niet houdbaar is verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.