Analist waarschuwt voor één bepaalde top 10 altcoin

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com

Analist waarschuwt voor één bepaalde top 10 altcoin,

In de afgelopen 24 uur heeft Bitcoin (BTC), de nummer één cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, een daling van 2% doorgemaakt. Dit maakt deel uit van een grotere daling van 10% in de afgelopen dagen. Als gevolg hiervan hebben verschillende altcoins het ook moeilijk gehad. Een bekende analist heeft echter een waarschuwing afgegeven voor een top 10 altcoin.

Analist waarschuwt voor deze altcoin

Altcoin Sherpa, een bekende analist van altcoins, heeft gesuggereerd dat de native cryptocurrency van ’s werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance, simpelweg bekend als Binance Coin (BNB), zich momenteel in een herstelfase bevindt, wat op een zorgwekkende trend zou kunnen wijzen. De analist voegde aan zijn grafiek de woorden “enge dingen” toe, wat op een mogelijke voortzetting van de daling zou kunnen wijzen. Hij plaatste het volgende:

$BNB: Bearish retest for now. Scary stuff…#BNB pic.twitter.com/0QCLElgS8z

— Altcoin Sherpa (@AltcoinSherpa) August 24, 2023

Op dit moment heeft de prijs van BNB moeite om stand te houden op $217, nadat deze was gedaald tot $204. De analist suggereerde dat een terugkeer naar $204 mogelijk is, en als de $200-lijn wordt doorbroken, zou de prijs kunnen dalen tot $170. Altcoin Sherpa benadrukte ook op een nog zorgwekkender scenario door te wijzen op het potentieel voor een daling van 40%.

Bitcoin koers kan terugkeren naar $30.000

In een verklaring die op 23 augustus werd afgegeven, verklaarde de analist dat de volgende stijging zich zal voordoen bij altcoins. Hij suggereerde dat zelfs altcoins die zich op de bodem bevinden, zullen herstellen, en herinnerde iedereen eraan dat ze allemaal verbonden zijn met Bitcoin. Volgens de analist lijkt Bitcoin zijwaarts te bewegen rond $26.000 en zou het kunnen terugkeren naar $30.000.

Al met al, verkeert de cryptomarkt momenteel in een staat van bezorgdheid. Analisten zoals Altcoin Sherpa houden de situatie nauwlettend in de gaten en geven inzichten en waarschuwingen aan investeerders. Terwijl de markt blijft schommelen, is het cruciaal dat investeerders op de hoogte blijven en voorbereid zijn op mogelijke dalingen.

Het bericht Analist waarschuwt voor één bepaalde top 10 altcoin verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

In de afgelopen 24 uur heeft Bitcoin (BTC), de nummer één cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, een daling van 2% doorgemaakt. Dit maakt deel uit van een grotere daling van 10% in de afgelopen dagen. Als gevolg hiervan hebben verschillende altcoins het ook moeilijk gehad. Een bekende analist heeft echter een waarschuwing afgegeven voor een […]

Het bericht Analist waarschuwt voor één bepaalde top 10 altcoin verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com