Analist waarschuwt voor de uitverkoop Solana (SOL)

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Analist waarschuwt voor de uitverkoop Solana (SOL),

Ondanks het herstel van vorige week, bevindt Solana (SOL) zich nog steeds in een downtrend. Volgens analist Altcoin Sherpa, heeft Solana (SOL) te maken met een cruciaal weerstandniveau rond $19,50.

Volgens de analist heeft Solana sinds het bereiken van zijn hoogtepunt van 2023 op $32,30 in juli, voortdurend bearish lagere hoogtepunten gecreëerd.

“Wees voorzichtig met deze huidige opwaartse beweging. Het is goed om wat herstel te zien, maar elke rally van de afgelopen weken heeft geleid tot slechts een lager hoogtepunt. Desondanks, als je het voor de lange termijn bekijkt, kan het niet slecht zijn om onder de $20 bij te kopen.”

$SOL:

Would be cautious on this current move up- it’s nice to see some recovery but every rally the last few weeks has resulted in just a lower high.

Regardless, if you’re in it for an investment, it cant be bad to accumulate sub $20 IMO. #Solana pic.twitter.com/GJPgnbZgHh

— Altcoin Sherpa (@AltcoinSherpa) September 14, 2023

Op het moment van schrijven wordt SOL verhandeld voor $19,04, een stijging van meer dan 8% ten opzichte van het zeven dagen laagste punt van $17,57.

Altcoin Sherpa, waarschuwt dat het $14 niveau als ondersteuning zou kunnen dienen. Hij waarschuwt echter dat de vooruitzichten van SOL om boven $14 te blijven

“Dit zal even duren voordat er een bodem wordt gevormd. Ik weet niet of het FTX-gedoe al ‘in de prijs is verwerkt.’ De komende maanden zullen zeer interessant zijn om te zien hoe de prijs reageert op de grote aanvoer op de markt.”

This 1 should take a while to form a bottom though. I don’t know if the FTX stuff is ‘priced in’. The next few months will be very interesting to see how price reacts to the large supply on the market. If you want this one, just slowly scale in and hold it for 2024+ IMO.

— Altcoin Sherpa (@AltcoinSherpa) September 14, 2023

Als de prijs van Solana (SOL) blijft boven $19, kan de neerwaartse beweging die begon op 14 juli tot een einde komen. Vervolgens zou het moeten streven naar $30 met een V-vormig herstel. Hiervoor moeten FTX-verkopen plaatsvinden buiten de secundaire markten, en moet een prijs worden bepaald die dicht bij de huidige marktprijs ligt. Eerder hadden grote crypto-bedrijven aanbiedingen gedaan voor failliete bedrijven zoals Voyager en Celsius.

In het bullish scenario kunnen na $20,5 de regio’s $22 en $25,4 worden waargenomen. Vervolgens moet de sterke weerstand op $27, waartegen maandenlang is gevochten, worden overwonnen. In het bearish scenario zijn er ondersteuningsniveaus op $14,2 en $12,8.

Investeerde Chris Burniske

Investeerde Chris Burniske, heeft op X (voorheen twitter) aan zijn volgers laten weten, dat slechts een kleine hoeveelheid van de trove van (SOL) van de failliete crypto-beurs daadwerkelijk liquide is.

“Slechts ~13% van de SOL-holdings van FTX is liquide.”

Only ~13% of FTX’s $SOL holdings are liquid – nbd imo – keep a cool head, folks.

(h/t @fundstrat’s FS Insight) pic.twitter.com/TOhmTV0g2p

— Chris Burniske (@cburniske) September 13, 2023

Volgens Burniske, dat hij ondanks de FTX-bagage op de lange termijn positief is over Solana (SOL)

“ETH en BTC hebben allebei bagage en hebben nieuwe all-time highs (ATH) bereikt in elke grote uitbreiding. Elke mens is gebrekkig, elke instelling is gebrekkig en elke munt is gebrekkig.

Met andere woorden, we hebben allemaal bagage, en velen van ons, of het nu een mens, een instelling of munten zijn, blijven nieuwe ATHs bereiken.”

Het bericht Analist waarschuwt voor de uitverkoop Solana (SOL) verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

Ondanks het herstel van vorige week, bevindt Solana (SOL) zich nog steeds in een downtrend. Volgens analist Altcoin Sherpa, heeft Solana (SOL) te maken met een cruciaal weerstandniveau rond $19,50. Volgens de analist heeft Solana sinds het bereiken van zijn hoogtepunt van 2023 op $32,30 in juli, voortdurend bearish lagere hoogtepunten gecreëerd. “Wees voorzichtig met […]

Het bericht Analist waarschuwt voor de uitverkoop Solana (SOL) verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.