Analist voorspelt om bijzondere reden stijgingen voor XRP

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Analist voorspelt om bijzondere reden stijgingen voor XRP,

De populaire analist Ali Martinez voorspelt om een bijzondere reden nieuwe stijgingen voor XRP. In de eerste plaats krijgt hij een bullish signaal van de Tom DeMark (TD) Sequential indicator en verder neemt volgens Martinez ook de interesse van grote investeerders in de digitale munt toe.

#Ripple | The TD Sequential shows a buy signal on $XRP 4hr chart, which could trigger a rebound to $0.63 or even $0.67!

Looking to trade this #XRP setup? Head over to @bytradeio and sign up using promo code 65947196 here: https://t.co/YHJXZCMpLS pic.twitter.com/coR2URwCQ9

— Ali (@ali_charts) November 17, 2023

XRP whales stappen in

Martinez houdt momenteel met name de activiteit van whales in de gaten als het om XRP gaat. Volgens de analist zijn deze investeerders namelijk weer helemaal in leven en accumuleren ze de altcoin momenteel zoveel mogelijk onder de radar.

Hiermee proberen ze zich uiteraard voor te bereiden op een eventuele bullmarkt voor XRP.

“Ondanks de daling van de XRP koers van 18 procent over de afgelopen 10 dagen, is er een zichtbare groei in de transacties van whales en hun bezittingen. De groeiende interesse van groot geld in XRP kan voor een koersopleving zorgen”, aldus Martinez.

De analist onderbouwt zijn stelling met de bovenstaande grafiek, waarin hij toont dat whales op dit moment in toenemende mate actief zijn als het om XRP gaat.

Niet alleen bullish over XRP

Overigens is Ali Martinez niet alleen maar bullish over XRP. Ook Litecoin, het kleine broertje van Bitcoin, ziet er volgens de analist goed uit op dit moment. Martinez weet te melden dat Litecoin een nieuwe all-time high mocht noteren in het dagelijkse aantal transacties.

“Op 14 november heeft Litecoin één miljoen transacties mogen registreren, wat een nieuwe all-time high markeert voor het project”, aldus Martinez.

Wat betekent die gigantische stijging in het aantal transacties op Litecoin? Dat is op dit moment lastig te zeggen, maar over het algemeen is het niet negatief als er veel transacties plaatsvinden op een blockchain.

Voor het uiteindelijk effect op de koers moeten we echter nog even geduld hebben. Op het moment van schrijven klokt de Litecoin koers binnen op 70,29 dollar, waarmee het een market cap van ruim 5,19 miljard dollar kent.

The post Analist voorspelt om bijzondere reden stijgingen voor XRP appeared first on BLOX | Nieuws.

,

De populaire analist Ali Martinez voorspelt om een bijzondere reden nieuwe stijgingen voor XRP. In de eerste plaats krijgt hij een bullish signaal van de Tom DeMark (TD) Sequential indicator en verder neemt volgens Martinez ook de interesse van grote investeerders in de digitale munt […]

The post Analist voorspelt om bijzondere reden stijgingen voor XRP appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.