Analist: ‘Tweede fase van de Bitcoin bullmarkt gaat beginnen’

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Analist: ‘Tweede fase van de Bitcoin bullmarkt gaat beginnen’,

De Bitcoin koers staat vandaag zwaar in het rood, maar volgens één populaire on-chain analist staat de tweede fase van de bullmarkt op het punt van beginnen. Het gaat om James Check, die voor Glassnode werkt onder het pseudoniem Checkmate.

Tweede fase van de bullmarkt

James Check is de lead on-chain analist van Glassnode. “We maken de transitie van een enthousiaste bull, die normaal gesproken nog onder de all-time high ligt, naar een euforische bull”, zo sprak hij in gesprek met Cointelegraph op YouTube.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Volgens Check begon de “enthousiaste fase” van de bullmarkt in oktober 2023 en werd die afgemaakt bij het bereiken van de all-time high in maart.

De volgende fase zal volgens Check worden gekenmerkt door het groeiende enthousiasme van mensen, wat gepaard gaat met meer volatiliteit.

“De toename van Bitcoin-artikelen in het nieuws zal de vraag vergroten. De koers zal stijgen totdat het aanbod terugkomt op de markt om aan de vraag te voldoen”, aldus James Check. Vooralsnog lijkt er even meer aanbod dan vraag, want Bitcoin heeft alle moeite om de 70.000 dollar te herpakken.

Sterkste bullmarkt ooit voor Bitcoin

Verder merkt James Check op dat de huidige bullmarkt van Bitcoin “de sterkste in de geschiedenis” van de digitale munt is.

“De markt lijkt iedere keer heel snel steun te vinden, wat duidelijk een goed signaal is”, aldus Check. Ook nu lijkt Bitcoin weer enigszins te stabiliseren, nadat de koers in de nacht van maandag op woensdag met enkele duizenden dollars omlaag klapte.

Op het moment van schrijven staat Bitcoin weer bijna op 67.000 dollar en lijken de bulls terug te vechten.

Voor het echte vervolgen van de bullmarkt is duidelijk meer nodig. Bijvoorbeeld een nieuwe opleving van de Spot Bitcoin ETFs, die de afgelopen periode wat teleurstellende resultaten boeken. Ook deze week werd afgetrapt met een uitstroom van bijna 100 miljoen dollar.

The post Analist: ‘Tweede fase van de Bitcoin bullmarkt gaat beginnen’ appeared first on BLOX | Nieuws.

,

De Bitcoin koers staat vandaag zwaar in het rood, maar volgens één populaire on-chain analist staat de tweede fase van de bullmarkt op het punt van beginnen. Het gaat om James Check, die voor Glassnode werkt onder het pseudoniem Checkmate. Tweede fase van de bullmarkt […]

The post Analist: ‘Tweede fase van de Bitcoin bullmarkt gaat beginnen’ appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.