Altcoins zijn nog niet klaar met dalen, aldus analist

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Altcoins zijn nog niet klaar met dalen, aldus analist,

De veel gevolgde crypto-analist Benjamin Cowen gelooft dat altcoins nog niet klaar zijn met dalen ten opzichte van Bitcoin (BTC).

In een nieuwe video vertelt Cowen aan zijn 788.000 YouTube-abonnees dat de bearish trend die altcoins waarnemen in hun Bitcoin-paren een regelmatig voorkomend verschijnsel is voorafgaand aan de halvering:

“Onthoud dat in de jaren voorafgaand aan de halvering er gebeurt wanneer Bitcoin pompt? Het breekt altcoins af van hun Bitcoin-ondersteuningsniveaus, zodat wanneer Bitcoin weer daalt, die altcoins gewoon nergens meer kunnen schuilen. De altcoins blijven gewoon verpletterd worden in hun Bitcoin-paren en ze gaan lager.”

De Bitcoin-halvering, die de beloningen voor BTC-miners halveert, vindt elke vier jaar plaats en de volgende staat gepland voor april 2024.

Om de mate te illustreren waarin altcoins zijn gedaald ten opzichte van de nummer één cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, laat Cowen de prestaties zien van Cardano versus Bitcoin (ADA/BTC) gedurende het afgelopen jaar:

“Kijk naar de ADA/BTC-trend hier. Het stijgt, dan daalt het en zet een nieuw laagtepunt neer. Het stijgt en daalt dan en zet een nieuw laagtepunt neer. Het stijgt en daalt dan en zet een nieuw laagtepunt neer. Zo’n 40% dalingen ongeveer. En het blijft maar doorgaan, het blijft maar doorgaan.

Je moet je bewust zijn van deze trend. Het is een genadeloze trend.”

Cowen legt ook uit waarom hij gelooft dat altcoins waarde zullen blijven verliezen ten opzichte van Bitcoin. De analist zegt dat deelnemers aan de cryptomarkt waarschijnlijk hun kapitaal zullen blijven verplaatsen van altcoins naar BTC:

“De reden dat we deze [Bitcoin] pompen zien in het jaar voorafgaand aan de halvering is niet omdat er veel nieuwe liquiditeit de markt binnenkomt. Het is gewoon omdat veel mensen hun altcoins omzetten in Bitcoin.

In de eerste helft van het jaar [voor het halveringsjaar] is er voldoende liquiditeit op de altcoin-markt om te blijven leiden tot nieuwe jaarlijkse hoogtepunten voor Bitcoin/US dollar. Maar uiteindelijk wordt de altcoin-markt uitgeknepen.”

Het bericht Altcoins zijn nog niet klaar met dalen, aldus analist verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

De veel gevolgde crypto-analist Benjamin Cowen gelooft dat altcoins nog niet klaar zijn met dalen ten opzichte van Bitcoin (BTC). In een nieuwe video vertelt Cowen aan zijn 788.000 YouTube-abonnees dat de bearish trend die altcoins waarnemen in hun Bitcoin-paren een regelmatig voorkomend verschijnsel is voorafgaand aan de halvering: “Onthoud dat in de jaren voorafgaand […]

Het bericht Altcoins zijn nog niet klaar met dalen, aldus analist verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.