8 bronnen voor het laatste crypto nieuws

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

8 bronnen voor het laatste crypto nieuws
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in cryptocurrencies, de geschiedenis er van evenals het toekomstpotentieel dat er aan verbonden is zult u graag op regelmatige basis enkele betrouwbare bronnen willen raadplegen.
Omwille van deze reden hebben wij op deze pagina 8 internationale bronnen voor u verzameld die niet alleen vaak meningen van experts verkondigen, maar u bovendien ook op de hoogte houden van het laatste crypto nieuws. Op deze manier bent u er absoluut zeker van dat u nooit ook maar iets over het hoofd zult zien.
Bron 1: Cointelegraph.com
De eerste bron die u absoluut op regelmatige basis moet raadplegen is Cointelegraph.com. Het valt meteen op dat deze website (van het eerste uur) er voor heeft gekozen om ondanks inhoudelijk sterke teksten de drempel voor nieuwe investeerders zo laag mogelijk te houden. Dit wordt extra kracht bijgezet door de vele prachtige illustraties die steevast in elk artikel worden opgenomen.
Niet alleen zorgt Cointelegraph.com er voor dat u op de hoogte wordt gehouden van het laatste cryptocurrency gerelateerde nieuws, daarnaast bevat de kennisdatabank heel wat interessante artikelen die zowel voor de beginnende als de meer ervaren investeerder of belegger in cryptocurrencies een zeer interessante meerwaarde kunnen betekenen. Iedereen die echt serieus met cryptocurrencies bezig wil zijn doet er dus goed aan om deze website als bladwijzer in diens browser te plaatsen.
Bron 2: Het Crypt0 Youtube kanaal
Lang niet iedereen heeft tijdens de dag zomaar veel tijd of zin om lange artikelen te lezen. Zij die op een toegankelijke manier kennis willen maken met de wondere wereld van cryptocurrencies doen er goed aan om zich te abonneren op het Crypt0 Youtube kanaal. Dit kanaal biedt dagelijks interessante perspectieven en nieuws over cryptocurrencies. Alle informatie wordt op een leuke en toegankelijke wijze overgebracht op de volgers van het kanaal wat er voor zorgt dat ze zowel de moeite waard zijn voor ervaren als beginnende beleggers of investeerders in cryptocurrencies.
Bron 3: Coindesk.com
Vooraleer in te stappen in een bepaalde cryptocurrency spreekt het voor zich dat u graag over interessante inzichten zult willen beschikken die de wereld worden ingestuurd door ’s werelds beste experts. Bovendien is het niet alleen belangrijk om u bewust te zijn van deze inzichten en analyses, maar is het ook altijd interessant om een realtime beeld te hebben van de koersen die de verschillende cryptocurrencies varen.
Dit alles en nog zoveel meer wordt er aan u aangeboden door de website Coindesk.com. We durven gerust te stellen dat dit één van de meest volledige en actuele websites over cryptocurrencies ter wereld is. Niet alleen het actuele nieuws is het volgen waard, ook de vele interessante perspectieven van echte insiders zorgen er voor dat dit een bron is die u als cryptocurrency investeerder niet uit het oog mag verliezen.
Bron 4: Bitcoin.com
Ondanks het feit dat er door de jaren heen tal van nieuwe cryptocurrencies op de markt zijn verschenen moet het gezegd dat de bitcoin toch bij elke investeerder het bekendst en bovendien ook het meest vertrouwt in de oren klinkt. Eén van de meest complete websites over bitcoins op het internet is ongetwijfeld Bitcoin.com. Deze website heeft alle kennis in huis om er voor te zorgen dat u op een verantwoorde en veilige manier kennis maakt met deze cryptocurrency.
Bovendien zult u via deze weg ook op de hoogte worden gehouden van het laatste crypto nieuws waardoor u nooit geen enkele belangrijke gebeurtenis of een cruciaal toekomstperspectief met betrekking tot bitcoins zult missen. Gaat u investeren of beleggen in bitcoins? In dat geval is Bitcoin.com voor u absoluut een fantastische en niet te missen bron!
Bron 5: Reddit
Een beetje een vreemde eend in de bijt (hoewel) is het gigantische online forum Reddit. Uiteraard draait het hier niet alleen maar om cryptocurrencies, maar het is opmerkelijk hoe snel en vooral hoeveel waardevolle ervaringen met de virtuele munteenheid er worden geplaatst. Bovendien zijn er zowel voor de liefhebbers van ethereum, ether als bitcoin speciale onderdelen voorzien.
Hetzelfde geldt overigens ook voor mensen die er aan denken om te participeren in een zogenaamde ICO. Bent u niet alleen op zoek naar een interessante mogelijkheid om informatie te verzamelen over crypto’s, maar wilt u ook uw eigen mening en perspectieven delen met anderen? In dat geval is Reddit een absolute aanrader!
Bron 6: Coinspectator.com
Voelt u er maar weinig voor om dagelijks een groot aantal verschillende bronnen te raadplegen of heeft u daar helemaal geen tijd voor? In dat geval is het raadplegen van de laatste nieuwsfeiten op Coinspectator.com eigenlijk reeds voldoende. In één oogopslag krijgt u namelijk al het belangrijkste cryptocurrency nieuws van de laatste tijd te zien.
Dit komt omdat Coinspectator.com al het nieuws van honderden verschillende bronnen verzamelt en ze op een overzichtelijke wijze voorstelt aan haar bezoekers. Wilt u maar één enkele bron voor cryptocurrency nieuws elke dag raadplegen? Dan moet het deze wel zijn!
Bron 7: CryptoCompare.com
CryptoCompare is een interactief platform waar de meest recente cryptocurrency trends besproken worden en waar alle cryptocurrency markten in real-time worden gemonitord. Iedere werkdag verstuurt CryptoCompare ook een cryptocurrency nieuwsbrief welke in gaat op recente marktontwikkelingen en het koersverloop van populaire cryptovaluta.
Bron 8: Coinmarketcap.com
Last but not least is er nog de website Coinmarketcap.com. Voor de meest populaire cryptocurrencies heeft u natuurlijk het Cryptostart cryptocurrency overzicht. Maar rekening houdend met het feit dat er meer dan 1000 verschillende cryptocurrencies zijn, kunnen we het begrijpen als u ook de koers van cryptocurrencies in de gaten wilt houden die niet op Cryptostart vermeld staan. In dat geval is Coinmarketcap.com zeker en vast een belangrijke en interessante bron om te raadplegen!

The post 8 bronnen voor het laatste crypto nieuws appeared first on Cryptostart.

Lees het originele artikel op Cryptostart.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.