6 crypto die op dit moment onderschat kunnen zijn

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

6 crypto die op dit moment onderschat kunnen zijn,

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Het kan lastig zijn om waardevolle activa te identificeren in de snel evoluerende crypto wereld, waar nieuwe spelers altijd proberen op te vallen en gevestigde munten de markt domineren. Dit artikel heeft als doel om licht te werpen op 6 onderschatte cryptomunten.

Het ontdekken van ondergewaardeerde cryptocurrencies vergt zorgvuldig onderzoek, analytische vaardigheden en vooruitziendheid. Een goede start is om het whitepaper van een munt grondig te bestuderen om de technologie en het doel ervan te begrijpen. Bekijk vervolgens de huidige marktkapitalisatie in verhouding tot het mogelijke groeipotentieel en beoordeel het team achter het project op basis van hun geloofwaardigheid en prestaties in het verleden. 

Bij een verkenning van de cryptowereld vallen deze zes tokens op: InQubeta (QUBE), Borroe Finance ($ROE), Mina Protocol (MINA), Stacks (STX), The Graph GRT (GRT), en Flow (FLOW). Deze opkomende ERC-20 tokens, elk ondersteund door unieke waardeproposities, zijn naar eigen zeggen projecten om in de gaten te houden.

InQubeta (QUBE) 

In de voortdurend veranderende wereld van crypto hoopt één project zich op de voorgrond te zetten: InQubeta (QUBE). Dit project, dat zich op het Ethereum-netwerk bevindt als een ERC-20 token, zet gedurfde stappen als ’s werelds eerste Web3 Crowdfunding Platform. Dit platform is specifiek ontworpen voor het nog onontgonnen terrein van AI-startups, en het gaat verder dan louter een digitaal concept.

Stel je een wereld voor waar elke investeringsmogelijkheid voor AI-startups wordt omgezet in een NFT. Dit combineert de nieuwste concepten van cryptocurrency voor beginners met geavanceerde tokenfunctionaliteiten. En dat is precies wat InQubeta heeft bereikt. Naast zijn andere prestaties staat er een gloednieuwe NFT Marketplace op de planning. 

Deze marktplaats is bedoeld voor AI-startups om hun vaardigheden te presenteren, investeerders aan te trekken en cruciale financiering te genereren door middel van unieke NFTs die beloningen en eigendom vertegenwoordigen. 

QUBE onderscheidt zich van gewone tokens. Wat opvalt, is het deflatoire karakter ervan; een toegewijd verbrandingsmechanisme zorgt ervoor dat 2% van de verkopen en 1% van de aankopen worden vernietigd. Bovendien is er een aantrekkelijke incentive voor langetermijn QUBE-houders: een beloningspool voor staking, waar passief inkomen niet slechts een holle term is, maar werkelijkheid wordt. 

En met tokens die gedurende een strategische periode van 12 weken worden vastgehouden, is marktduurzaamheid niet zomaar een bijkomstigheid; het zit verankerd in het DNA van het project. 

Doe Mee Aan de InQubeta Presale

Borroe Finance ($ROE) 

Borroe Finance ($ROE) opereert op Polygon, een Ethereum sidechain die bekend staat om zijn hoge schaalbaarheid en lage transactiekosten. Het is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag binnen de wereld van cryptocurrency.

Borroe is neer eigen zeggen in essentie een pionier – een uniek financieringsplatform aangedreven door AI. Het combineert de krachten van AI, blockchain en naadloze betaaloplossingen, en creëert zo een innovatief platform voor contentmakers en Web3-enthousiastelingen. Dit steekt schril af tegen traditionele financieringssystemen. Via Borroe kunnen bedrijven NFTs maken, hun toekomstige facturen omzetten in digitale activa en deze vervolgens tegen gereduceerde tarieven veilen op een marktplaats.

Borroe maakt gebruik van AI-risicobeoordelingen om een veilige omgeving te bieden voor peer-to-peer-transacties. Dit vergemakkelijkt snelle handel in afgeprijsde factuur-NFTs op secundaire markten. Automatische terugbetalingen zijn hierbij geen optionele extra, maar een essentieel onderdeel. De visie van Borroe sluit nauw aan bij de ambitieuze doelen van Web3 en benadrukt het belang van het autonomie en eigendom geven aan gebruikers.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met $ROE, zorgt het deflationaire tokenomicsmodel ervoor dat de investering gepaard gaat met relatief laag risico. Samen met transparante kostenstructuren en privacyfuncties bevestigt Borroe zijn positie als een invloedrijke speler in de wereld van blockchain. Een goed doordachte en solide verdeling van tokens wordt verzekerd door hun allocatie in publieke pools, liquiditeit, marketing en andere domeinen. 

Doe Mee Aan de Borroe Presale

Mina Protocol (MINA) 

Te midden van de overvloed aan cryptocurrencies met solide fundamenten, springt het Mina Protocol (MINA) eruit als een innovatief platform dat traditionele concepten van blockchain-technologie uitdaagt. In tegenstelling tot traditionele blockchains die in omvang toenemen bij elke transactie, introduceert Mina een revolutionair concept: een beknopte blockchain. Ongeacht het gebruik of ouderdom blijft de gehele Mina-blockchain compact, met een grootte van ongeveer 22 kb – vergelijkbaar met een paar tweets. 

Deze geringe omvang zorgt voor ongelooflijk snelle verificaties. Het streven van Mina gaat verder dan louter een andere cryptocurrency zijn; het protocol heeft als doel gedecentraliseerde systemen te transformeren door toegankelijkheid, snelheid en efficiëntie te waarborgen.

Dankzij de compressie van gegevens tot een beheersbare omvang, wordt voorkomen dat deelnemers honderden gigabytes aan gegevens moeten downloaden om deel te nemen aan het netwerk. Deze democratisering van toegang is buitengewoon baanbrekend. Gebruikers kunnen het netwerk valideren met minimale middelen, waardoor het uiterst inclusief wordt. In een tijd waarin privacy en online beveiliging van groot belang zijn, bieden de zero-knowledge proofs van het Mina Protocol een privacybescherming zonder dat dit ten koste gaat van transparantie. 

Stacks (STX) 

Geconceptualiseerd als een layer-1 blockchain-solution, legt het ontwerp de basis voor gedecentraliseerde apps en smart contracts op de Bitcoin blockchain – een innovatieve benadering die de solide aard van Bitcoin combineert met de veelzijdigheid van moderne gedecentraliseerde toepassingen. Deze interoperabiliteit brengt Bitcoin verder dan zijn huidige rol als opslag van waarde en maakt het tot een fundament voor dApps en smart contracts. 

Terwijl ontwikkelaars dromen van een platform dat de ongeëvenaarde veiligheid van Bitcoin combineert met de dynamische mogelijkheden van smart contracts en dApps, komt STX naar voren als innovator. Door deze kloof te overbruggen, creëert Stacks niet alleen een nieuw groeipad, maar herschrijft het ook het verhaal van wat Bitcoin kan bereiken.

The Graph GRT (GRT)

In de kern is The Graph een gedecentraliseerd protocol dat blockchain-data indexeert en bevraagt, vergelijkbaar met hoe zoekmachines het web indexeren. In een tijdperk waarin decentralisatie centraal staat, is het voorstel van GRT bijzonder relevant. Traditionele apps vertrouwen vaak op gecentraliseerde servers, wat kwetsbaarheden en knelpunten kan veroorzaken.

Gedecentraliseerde toepassingen, of dApps, die zijn gebouwd op blockchain-netwerken, hebben daarentegen een efficiënte manier nodig om toegang te krijgen tot en gebruik te maken van gegevens. Hier komt The Graph in beeld als een essentiële schakel. Door een naadloze opvraging en bewerking van gegevens mogelijk te maken, opent het platform talloze mogelijkheden voor ontwikkelaars en democratiseert het effectief de toegang tot en het gebruik van on-chain data.

Flow (FLOW) 

Geworteld in innovatie en ontworpen voor aanpassingsvermogen, vormt Flow een gedecentraliseerd platform. Zijn baanbrekende benadering van schaalbaarheid en snelle transacties geeft het een voorsprong op zijn concurrenten.

In de wereld van crypto-investeringen is voorspelbaarheid vaak een uitdaging. Echter, de sterke fundamenten van Flow wijzen op veelbelovend groeipotentieel. NFTs transformeren het landschap van verzamelobjecten en bredere activa, en Flow bevindt zich in het hart van deze revolutie. Met projecten zoals NBA Top Shot positioneert Flow zich als een valuta en platform voor unieke digitale activa. Hier gaat het niet alleen om korte termijn volatiliteit, maar om een langetermijnvisie. Flow is volledig in lijn met het heden en de toekomst dankzij upgradebare smart contracts, directe afwikkeling en een eigen programmeertaal genaamd Cadence.

Het platform adresseert een uitdaging die grote spelers zoals Ethereum en Binance Smart Chain hebben tegengehouden: schaalbaarheid. Door sharding opzij te schuiven en gebruik te maken van het efficiënte Proof of Stake-protocol, zorgt Flow voor een soepele gebruikservaring zonder overbelasting van het netwerk. Met indrukwekkende partnerschappen, de steun van Dapper Labs en een groeiende interesse in blockchain-gaming en NFTs, wijst de koers van Flow duidelijk een dominante aanwezigheid. 

Conclusie

Navigeren door het uitgestrekte landschap van cryptocurrencies kan een overweldigende taak zijn. Dit artikel werpt echter licht op enkele munten die opvallen te midden van een verzadigde markt. Of het nu gaat om Borroe Finance, dat de handel in afgeprijsde factuur-NFT’s op secundaire markten faciliteert, of het Web3 Crowdfunding Platform van InQubeta, elke munt belicht de innovatie en potentie van de crypto-wereld. 

Deze zes tokens vallen op om direct nut. Ze vertegenwoordigen niet enkel speculatieve activa; het zijn eerder pioniers van verandering, die ons de richting wijzen waarin blockchaintechnologie zich zou kunnen ontwikkelen.

Bezoek de InQubeta Presale 

 Word Lid Van De InQubeta Community


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

,
Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Het kan lastig zijn om […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.