5 altcoins om deze week in de gaten te houden voor een portefeuille boost van 10 keer

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

5 altcoins om deze week in de gaten te houden voor een portefeuille boost van 10 keer,

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De halvering van Bitcoin heeft tot opwinding geleid onder beleggers, waarbij velen anticiperen op een grote stijging van de waarde van de cryptocurrency, met voorspellingen die kunnen oplopen tot $200.000. Terwijl de markt bruist van deze hooggespannen verwachtingen, verschuift de aandacht ook naar andere digitale valuta die klaar zijn voor aanzienlijke groei. De schijnwerpers vallen nu op veelbelovende altcoins, wat duidt op het begin van een nieuwe cryptogolf met het potentieel om hoge rendementen op te leveren voor degenen die hun portefeuilles willen diversifiëren.

BlastUP-voorverkoop: Een baken van voorspelbaarheid in de vluchtige crypto-ruimte

Het kopen van voorverkooptokens kan een goed idee zijn, omdat ze immuun zijn voor de wilde schommelingen op de markt en hun prijs op een bepaald niveau is vastgelegd. Voorspelbaarheid is een van de belangrijkste voordelen van voorverkoopprojecten zoals BlastUP.

BlastUP is het eerste startplatform op Blast, de enige Layer 2-oplossing met native rendement voor ETH en stablecoins. In slechts een paar maanden na de voorverkoop heeft dit platform al meer dan $3 miljoen opgehaald, wat veel zegt over de brede erkenning ervan onder slimme investeerders.

De vijfde fase van de voorverkoop van het BlastUP-token is aan de gang en biedt een behoorlijke kans om tegen een lage prijs in een veelbelovend actief te investeren. Momenteel is de prijs van het token 45,% lager dan de toekomstige noteringsprijs, dus dit is het meest geschikte moment om deel te nemen aan de voorverkoop.

>> Mis het niet! Koop BlastUP Token met 45% korting voordat het te laat is <<

Degenen die in dit stadium BlastUP-tokens kopen, krijgen exclusieve toegang tot een Airdrop waarin een deel van de gratis tokens wordt verdeeld. Bovendien kunnen ze extra beloningen krijgen door te staken en deel te nemen aan gelaagde IDO-lanceringen.

BlastUP zet zich in voor het bevorderen van een robuuste gemeenschap met het Blast-ecosysteem waar iedereen profiteert van wederzijdse groei. Met ambitieuze plannen om AI- en Web3-tools te combineren, wil BlastUP een echt lonende en veilige omgeving creëren voor soepele DApps-lanceringen.

BlastUP is in opkomst en stimuleert crypto-startups met een gemeenschapsgerichte sfeer en innovatie als kern. Het wordt snel de belangrijkste hub in het Blast-ecosysteem, met grote plannen tot 2026. BlastUP staat op het punt de crypto-scene op te schudden, dus stap aan boord voordat dit raketschip zonder jou vertrekt!

>> Handel snel! Het aanbod van BlastUP-tokens is beperkt – Verzeker uw plek bij BlastUP! <<

Jupiter’s handelsprijsvooruitzichten en sleutelniveaus

De huidige handelsprijs van Jupiter op $1,66 toont potentieel voor groei, met het eerste nabije doel op het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $2,20. Optimistische trends zouden de prijzen naar het tweede weerstandsniveau van $2,65 kunnen duwen. Door boven het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $1,41 te blijven, konden kopers het momentum behouden.

Toch moeten we voorzichtig zijn. Als de marktondersteuning hapert, zou Jupiter kunnen dalen naar de dichtstbijzijnde steun van $0,88, en mogelijk zelfs naar $0,41 in een bearish scenario. Waakzaamheid is van cruciaal belang omdat schommelingen op deze markten gebruikelijk zijn en gemiddelden uit het verleden geen garantie zijn voor toekomstige prestaties.

Starknet-prijsanalyse: Potentieel voor stijging

Nu de huidige prijs rond de $2 ligt, heeft Starknet aanzienlijke ruimte om te groeien naar het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $2,35. Deze kloof duidt op een robuust opwaarts potentieel, vooral als de marktomstandigheden gunstig worden. De kortetermijnvooruitzichten worden ondersteund door ondersteuningsniveaus van $1,85 en $1,75, wat een buffer biedt tegen prijsdalingen. De eenvoudige voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen duiden op een gestaag opwaarts momentum.

Aan de andere kant lijken de langetermijnvooruitzichten af te hangen van de bredere acceptatie en bruikbaarheid van Starknet. Het bereiken en behouden van een prijs boven het tweede weerstandsniveau kan een uitdaging zijn in een markt die wordt beïnvloed door snelle sentimentverschuivingen. Als de langetermijnindicatoren bearish zouden worden, zou de prijs van Starknet voor langere perioden onder de vier cijfers kunnen blijven hangen.

Dymension’s prijsvooruitzichten en technische analyse

Dymension staat momenteel op $5,55, met een onmiddellijk doel op $7,62. Als het momentum aanhoudt, is het volgende doel $9,33. De ondersteuningsniveaus zijn stevig op $4,60 en vervolgens op $3,29, wat een buffer vormt. De tegenstrijdige indicatoren van de MACD die een koop suggereren en de SMA 10-dagen die een verkoop signaleert, impliceren een verdeeld kortetermijnsentiment, maar de neutraliteit van de RSI en de Stochastische RSI Fast zou stabiliteit kunnen betekenen voor een voorzichtig optimisme.

De langetermijnvooruitzichten voor Dymension zijn minder duidelijk zonder een SMA-cijfer over 100 dagen. Niettemin onthult de huidige prijs een voortdurend getouwtrek tussen kopers en verkopers. Een doorbraak boven $7,62 zou meer koopinteresse kunnen wekken, richting $9,33. Aan de andere kant zou het verlies van de steun van $4,60 kunnen leiden tot een daling naar $3,29, maar deze niveaus zouden ook aantrekkelijke instappunten kunnen vormen voor langetermijnbeleggers die optimistisch zijn over de fundamentals van Dymension.

JTO-prijsvooruitzichten: Belofte van opwaartse trend te midden van risico’s

De beweging van JTO is veelbelovend gebleken met de huidige prijs van $4,31. Met indicatoren die een evenwichtige aanpak suggereren, lijkt het potentieel om de dichtstbijzijnde weerstand op $4,78 te bereiken haalbaar. Het overwinnen van deze hindernis zou de weg kunnen openen naar het tweede weerstandsniveau van $5,47. Gezien de 10-daagse en 100-daagse Simple Moving Averages die een ‘Koop’ suggereren met prijzen van respectievelijk $3,31 en $2,40, wijst dit op een algehele positieve trend. De neiging van de markt om te kopen, ondersteund door de MACD, versterkt de mogelijkheid van een opwaartse trend verder.

Met de gegeven steunniveaus van $2,77 en een mogelijke verdere daling naar $1,44 kan een voorzichtige houding niet worden genegeerd. De huidige neutraliteit van de markt, zoals aangegeven door de RSI en de Stochastic RSI Fast, zou kunnen duiden op een periode van consolidatie of zelfs een potentiële dip voordat er een verdere opwaartse beweging plaatsvindt. Beleggers moeten zich bewust zijn van deze zones, aangezien elke daling daaronder een verschuiving in het momentum kan betekenen, wat erop wijst dat er weliswaar mogelijkheden zijn voor groei, maar ook risico’s van achteruitgang.

Conclusie

Samenvattend: hoewel een groot aantal altcoins potentiële oplevingen bieden, lijkt BlastUP zijn sectorgenoten te overschaduwen met de belofte van uitstekende groei. De levendige activiteit van het actief binnen het Blast-ecosysteem, in combinatie met de baanbrekende fase van de voorverkoop, vormt een sterk argument voor zijn toppotentieel. Terwijl de andere gemarkeerde munten veelbelovend zijn, duiden de gevestigde infrastructuur en routekaart van BlastUP op een robuuste investeringsmogelijkheid. De innovatieve aanpak en gemeenschapsgerichte voordelen onderstrepen zijn positie als toppunt van groei en winst binnen de dynamische arena van digitale activa.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht 5 altcoins om deze week in de gaten te houden voor een portefeuille boost van 10 keer verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is […]

Het bericht 5 altcoins om deze week in de gaten te houden voor een portefeuille boost van 10 keer verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.