XRP analisten delen hoopvolle analyse van cosmos koers

Open Bitvavo account

Open Binance account


XRP analisten delen hoopvolle analyse van cosmos koers,

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van cosmos (ATOM) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Wat is Cosmos?

Cosmos is een gedecentraliseerd netwerk van onafhankelijke blockchains, elk aangedreven door Byzantine Fault-Tolerant (BFT) consensusalgoritmen. Cosmos streeft ernaar een netwerk van cryptonetwerken te creëren en noemt zichzelf dan ook het “internet van blockchains.” Het is deze focus op aanpasbaarheid en interoperabiliteit die Cosmos onderscheidt van andere projecten. ATOM is de native token van het Cosmos netwerk.

Technische analyse ATOM koers

Onlangs werden in de Premium groep van Crypto Insiders verschillende scenario’s gedeeld over mogelijke routes die cosmos kan bewandelen. Vandaag delen we een van deze scenario’s met jullie.

De ATOM analyse die we in dit artikel delen is de meer bullish variant. De analisten zien namelijk op de lange termijn een WXY Elliott Wave patroon vormen en om deze af te maken, hebben we ook een innerwave WXY patroon nodig.

Hier komt de groene zone op de grafiek van pas. Dit is namelijk de zone waar ongeveer de corrigerende X wave uitkomt en kan als een soort springplank voor een flinke stijging zorgen. Vooralsnog zien we dat de groene zone inderdaad standhoudt.

De analisten hebben echter ook een bearish variant van deze analyse opgesteld waar de koers eerst dieper zakt. Binnenkort zullen de analisten een update delen waar ze nauwkeuriger kunnen inschatten hoe de koers verder verloopt. Deze kun je dan vinden samen met de andere scenario’s in de Premium omgeving.

Bovenstaande ATOM analyse is op 28 november 2022 met gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Eerder vandaag deelden wij een recente analyse van ripple (XRP). De analisten waren het erover eens dat het er niet goed uitziet voor de XRP koers.

Gisteren deelden we een nieuwe analyse van de koers van polkadot (DOT). De analisten van Crypto Insiders waarschuwen dat ook de DOT koers mogelijk heel dicht bij de bodem zit.

Cosmos kopen of verkopen?

Overweeg jij ATOM te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

,
Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van cosmos (ATOM) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis. Wat […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account