Polkadot (DOT), waarom de koers van deze altcoin 20% in een dag steeg en nog verder kan stijgen!

Open Bitvavo account

Open Binance account


Polkadot (DOT), waarom de koers van deze altcoin 20% in een dag steeg en nog verder kan stijgen!,

Vandaag bespreekt Wiebe wat Polkadot is, waarom deze cryptocurrency laatst 20% steeg in één dag en waarom de vraag naar Polkadot nog weleens verder zou kunnen stijgen. Polkadot gaat binnenkort namelijk aan de slag met de zogenaamde parachain auctions. Dit zijn veilingen waar blockchainprojecten kans kunnen maken om onderdeel te worden van het Polkadot-netwerk. Fans wachten al 5 jaar op dit historische moment!

In deze video legt Wiebe uit dat mensen zoals jij en ik ook kunnen meedoen aan deze parachainveilingen door middel van crowdloans. Hierbij kun je je DOT-tokens tijdelijk uitlenen en daar krijg je beloningen voor.

Polkadot is een uniek blockchain-project en veel mensen kijken uit naar de parachainveilingen. Sommigen denken dat Polkadot gaat concurreren met Ethereum en dat Polkadot meerdere voordelen biedt ten opzichte van Ethereum. Momenteel is Ethereum nog meer dan 10 keer zo groot als Polkadot als je kijkt naar de market cap, maar dat zou op den duur nog weleens kunnen veranderen…

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website!

,
Vandaag bespreekt Wiebe wat Polkadot is, waarom deze cryptocurrency laatst 20% steeg in één dag en waarom de vraag naar Polkadot nog weleens verder zou kunnen stijgen. Polkadot gaat binnenkort namelijk aan de slag met de zogenaamde parachain auctions. Dit zijn veilingen waar blockchainprojecten kans kunnen maken om onderdeel te worden van het Polkadot-netwerk. Fans […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account