Nederlandse Attrace houdt vanavond om 20:00 uur een AMA met Crypto Insiders; stel nu al vragen!

Open Bitvavo account

Open Binance account


Nederlandse Attrace houdt vanavond om 20:00 uur een AMA met Crypto Insiders; stel nu al vragen!,

Vorige week was op Crypto Insiders te lezen over hoe Attrace het eerste ‘trustless & decentralized referral network’ gebouwd heeft. Vanavond om 20.00 uur is Attrace te gast in een Ask Me Anything (AMA) sessie in ons gratis discussiekanaal op Telegram. Het Nederlandse project werkt momenteel aan een compleet decentraal, open en transparant netwerk voor deze groeiende sector.

Initial Dex Offering (IDO)

Het nieuwe platform van Attrace wordt ondersteund door de ATTR token en het team gaat eind deze week nog een IDO houden voor deze token. Een IDO is een soort voorverkoop van tokens om het project te financieren en vindt plaats op een decentrale cryptocurrency exchange (DEX).

De ATTR token is een utility en governance token waarmee bezitters mee kunnen stemmen over belangrijke beslissingen omtrent het netwerk alsmede beloningen kunnen verdienen via staking.

De IDO start op 19 juni om 12.00 uur Nederlandse tijd op het ‘MISO launchpad’ van SushiSwap. 15 miljoen ATTR tokens worden verkocht voor een prijs van 0,00000533 ether (ETH) per token. Op 22 juni wordt ATTR genoteerd op de DEX van SushiSwap. Doe mee aan de IDO van Attrace via Crypto Insiders en ontvang 10% extra tokens!

Ask Me Anything (AMA)

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het project, houdt Crypto Insiders vanavond een AMA-sessie met het team van Attrace. Nikola Stevanovic, hoofd product & strategy, zal een reeks vragen beantwoorden over het nieuwe cryptocurrency project.

De AMA zal vanavond om 20.00 uur plaatsvinden in het gratis discussiekanaal van Crypto Insiders op Telegram. Je kunt dit Telegramkanaal vinden door op deze link te klikken.

Lezers kunnen zelf ook vragen stellen aan het team van Attrace. Klik hier voor een formulier waarmee je je vraag kunt indienen!

,
Vorige week was op Crypto Insiders te lezen over hoe Attrace het eerste ‘trustless & decentralized referral network’ gebouwd heeft. Vanavond om 20.00 uur is Attrace te gast in een Ask Me Anything (AMA) sessie in ons gratis discussiekanaal op Telegram. Het Nederlandse project werkt momenteel aan een compleet decentraal, open en transparant netwerk voor deze […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account