Miljardair: Bitcoin kan met 2.800% omhoog schieten

Open Bitvavo account

Open Binance account


Miljardair: Bitcoin kan met 2.800% omhoog schieten,

De oprichter en CEO van Galaxy Digital, Mike Novogratz, heeft zich onlangs in een interview met Bloomberg uitgelaten over de toekomst van de bitcoin (BTC) koers. Volgens hem is het niet gek om te verwachten dat deze koers vroeg of laat weer zal gaan beginnen aan een buitenaardse rally.

Bitcoin voorspelling

In het interview werd Novogratz herinnerd aan het feit dat hij in het verleden had voorspeld dat BTC ooit de $500.000 zou bereiken. Hij gaf rustig aan dat hij nog steeds achter deze voorspelling staat. Wel zal het langer duren voordat de bitcoin koers dit magische punt zou bereiken dan hij eerder had gedacht. Dat heeft alles te maken met de macro-economische situatie die sterk is veranderd.

“Niet in vijf jaar en ik zal je vertellen waarom – de grootste verandering die plaatsvond en de reden dat Bitcoin van $69.000 naar de $20.000 daalde, is dat Federal Reserve Chairman Jay Powell besloot zijn centrale bank superkrachten te geven en de inflatie de kop in te drukken met een reeks renteverhogingen die de rente van 0% naar 4+% hebben gebracht.”

Volgens de miljardair is dit de voornaamste reden dat de crypto markt zo enorm door de hoeven is gezakt. Dat betekent tegelijkertijd ook dat hij verwacht dat de markt weer in een rap tempo zal herstellen zodra de Amerikaanse centrale bank klaar is met het verhogen van de rentes, en mogelijk deze juist weer zal gaan verlagen.

Crypto komt sterker terug dan ooit

Uiteraard zijn er de laatste tijd ook een hoop grote crypto bedrijven ten onder gegaan. Enkele voorbeelden zijn Three Arrows Capital, BlockFi en FTX. Volgens Novogratz heeft dit voor korte termijn pijn gezorgd, maar zal de markt uiteindelijk sterker herstellen dan ooit tevoren.

“De rest van die onzin tussen Three Arrows en BlockFi en Celsius en al die bedrijven die slecht of frauduleus werden geleid, doet zeker afbreuk aan het algemene vertrouwen in crypto. Maar ook dit zal voorbijgaan. Ze zullen worden weggeveegd in de vuilnisbak van de geschiedenis. En de industrie zelf zal er sterker uitkomen, na lessen te hebben geleerd. En je zult zien dat de prijs weer gaat stijgen.”

,
De oprichter en CEO van Galaxy Digital, Mike Novogratz, heeft zich onlangs in een interview met Bloomberg uitgelaten over de toekomst van de bitcoin (BTC) koers. Volgens hem is het niet gek om te verwachten dat deze koers vroeg of laat weer zal gaan beginnen aan een buitenaardse rally. Bitcoin voorspelling In het interview werd […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account