IOTA prijsanalyse: IOTA verdedigt het 0,55 dollar ondersteuningsniveau

Open Bitvavo account

Open Binance account


IOTA prijsanalyse: IOTA verdedigt het 0,55 dollar ondersteuningsniveau,
IOTA heeft de afgelopen dagen verliezen geleden, maar de bulls hebben toch nog het belangrijkste ondersteuningsniveau van 0,550 dollar weten te verdedigen
De cryptomarkt heeft haar positie de afgelopen 24 uur kunnen handhaven. Bitcoin daalde dinsdag tot onder de 30.000 dollar en is de afgelopen 24 uur in staat geweest om boven de 29.000 dollar regio te kunnen blijven.
Andere cryptovaluta’s boekten echter verliezen, waarbij de waarde van IOTA de afgelopen 24 uur met bijna 4% daalde. Het heeft het belangrijkste ondersteuningsniveau op 0,550 dollar kunnen verdedigen, maar een nieuwe dip van Bitcoin en de bredere markt zou tevens een prijsdaling van IOTA kunnen veroorzaken.
Het algehele sentiment van de markt blijft nog steeds bearish, waarbij sommige analisten verwachten dat Bitcoin ergens in de toekomst het 24.000 dollar niveau zal beproeven.
IOTA prijsvooruitzicht
De IOTA/USD 4-uurs prijsgrafiek bevindt zich in een bearish gebied nadat de cryptovaluta ongeveer 4% van haar waarde in de afgelopen 24 uur verloor. IOTA bereikte een dagelijkse high van 0,6148 dollar, maar dankzij de prestaties van de bredere cryptomarkt verloor het momentum en begon het vervolgens verliezen te registreren.
Door deze prijsdaling zakte het IOTA/USD handelspaar naar de 0,575 dollar regio. De bulls waren echter in staat om het 0,550 dollar ondersteuningsniveau te verdedigen en IOTA verhandelt nu weer boven de 0,580 dollar.

IOTA/USD prijsgrafiek. Bron: Coinalyze
Als deze hersteltrend zich kan voortzetten, dan zou de prijs van IOTA het hoogste punt in 24 uur van 0,6148 dollar kunnen overtreffen en zich op het 100-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde op 0,6532 dollar kunnen richten. Het zou hiervoor echter de steun van de bredere cryptomarkt nodig hebben om dat niveau te kunnen overtreffen.
Aan de andere kant, aangezien de markt zich nog steeds in een bearishe cyclus bevindt, zou IOTA het 0,550 dollar ondersteuningsniveau ook kunnen verliezen, waardoor het tweede belangrijke ondersteuningspunt op 0,500 dollar scherp in beeld komt. IOTA zou, tenzij er een langdurige uitverkoop op de markt is, het 0,500 dollar niveau comfortabel moeten kunnen verdedigen.

The post IOTA prijsanalyse: IOTA verdedigt het 0,55 dollar ondersteuningsniveau appeared first on Cryptostart.,
De IOTA munt vóór andere cryptomunten

IOTA heeft de afgelopen dagen verliezen geleden, maar de bulls hebben toch nog het…

The post IOTA prijsanalyse: IOTA verdedigt het 0,55 dollar ondersteuningsniveau appeared first on Cryptostart.

,

Lees het originele artikel op Cryptostart.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account