Investeerdersapp BOTS en Duitse WEG Bank AG werken samen, tillen cryptomarkt naar hoger niveau

Open Bitvavo account

Open Binance account


Investeerdersapp BOTS en Duitse WEG Bank AG werken samen, tillen cryptomarkt naar hoger niveau,

Haarlem/München, 10 juni 2021 – Investeerdersapp BOTS is een strategische cryptocurrency alliantie aangegaan met de Duitse WEG Bank AG om zo een synchroniciteit winst van maar liefst 2,8 miljard euro in de komende jaren te behalen. Met deze strategische alliantie tillen zij de cryptomarkt naar een nieuw niveau door te focussen op veiligheid en de cryptomarkt toegankelijk te maken voor alle Europeanen zonder de gebruikelijke hoge kosten die vaak gepaard gaan met het kopen van cryptocurrencies.

Focus op veiligheid, techniek en gemak

Cryptocurrencies zijn razend populair in deze huidige onvoorspelbare en volatiele markt. De acceptatie van grote spelers als Paypal, Mastercard, Tesla, Nasdaq en cryptocurrency wetgeving initiatieven vanuit Europa hebben bijgedragen aan een definitieve doorbraak hiervan. Veiligheid speelt een cruciale rol om de waardering en erkenning van cryptocurrencies te vergroten bij het grote publiek. BOTS en WEG Bank AG kondigen daarom een langdurige samenwerking aan die zich toespitst op veiligheid en toegankelijkheid voor iedereen om zo de Europese cryptomarkt te stimuleren en tegelijkertijd volwassener te maken.

We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking. We focussen ons op het ontwikkelen van een Europees netwerk van best practices en cryptocurrencies samenwerkingen, om zo veilig, snel en gemakkelijk te betalen. BOTS heeft de potentie om het risico van beleggen met cryptocurrencies te beperken en dit tegelijkertijd met meer gemak te doen.

Aldus Matthias von Hauff, CEO van WEG Bank AG.

Michiel Stokman, CEO van BOTS, voegt toe:

Met deze samenwerking zullen wij 2,8 miljard euro extra omzet behalen dankzij de verbeterde toegankelijkheid van massa adoptie en zo maken wij het mogelijk voor zowel rijke personen als nieuwe investeerders om te investeren in cryptocurrencies. De Europese markt zal dankzij deze alliantie cryptocurrencies sneller adopteren. Ook zullen wij er alles aan doen om de veiligheid van onze gebruikers te beschermen. We zijn vereerd en trots dat WEG Bank AG met ons deze samenwerking aangaat en ons de mogelijkheid biedt om onze BOTS app te lanceren in Duitsland in juli 2021. Hiermee maken wij het voor miljoenen Europese klanten mogelijk om te beleggen met BOTS en daarbij de veiligheid van een bank te garanderen.

Europees cryptocurrency garantiefonds

De strategische samenwerking beoogt een aantal enorme stappen te zetten. De eerste is veiligheid. Met behulp van veiligere betaalstromen draagt WEG Bank AG bij aan het razendsnel en comfortabel overboeken van transacties in de BOTS app.

WEG Bank AG heeft als doel om de bank op het gebied van cryptocurrencies in Europa te worden en zij begrijpen onze wereld dan ook heel goed. Ook focust WEG Bank AG zich op techniek, veiligheid en gemak. Daarnaast denken zij groot, en dit helpt ons weer met onze internationale groei en Europese dominantie,

zegt Stokman.

Von Hauff sluit af:

We vinden het mooi om te zien dat BOTS druk bezig is met het ontwikkelen en onderzoeken van de lancering van een Europees cryptocurrency garantiefonds. Dit is een goede aanvulling op de 100.000 euro garantie die WEG Bank AG elke accounthouder biedt. Onze focus is gericht op het ontwikkelen van een Europees netwerk van best practices en cryptocurrencies samenwerkingen, om zo makkelijk, veilig en snel te kunnen betalen.

Over BOTS

BOTS is een techbedrijf en platform dat een app heeft ontwikkeld die het voor iedereen mogelijk maakt om te beleggen vanaf €50,-. Momenteel is de app meer dan 300.000 keer gedownload. BOTS gebruikt geautomatiseerde handelsstrategieën zodat je snel en ook zonder kennis kunt investeren in cryptocurrencies. Voorheen waren deze strategieën alleen toegankelijk voor de rijkste 3% van de wereld. BOTS maakt geautomatiseerd beleggen nu bereikbaar voor iedereen. In 2021 wordt het ook mogelijk om via BOTS te investeren in aandelen en andere valuta. De app is gratis te downloaden en snel en gemakkelijk te installeren. BOTS opereert momenteel in meer dan 15 landen en voor het einde van het jaar wil BOTS actief zijn in minimaal 60 landen en 4 continenten. Het bedrijf is in 2018 opgericht door Michiel Stokman (CEO), Colin Groos (CCO) en Stefan Bijen (CTO) en de app is live gegaan in mei 2020. BOTS heeft meer dan 60 medewerkers en is de afgelopen twaalf maanden 5.000% gegroeid. Ga voor meer informatie naar www.bots.io of download de app hier.

Over WEG BANK AG/TEN31

“Altijd een stap vooruit”. Met deze missie heeft de Duitse WEG BANK AG zichzelf toegewijd aan de huizenindustrie en een rol verzekerd als leidend instituut voor WEGs en property managers. Met het ontstaan van het product “TEN31”, blijft het instituut dicht bij haar innovatieve kracht en heeft hiermee een tweede lijn tot stand gebracht: banking services in innovatieve betalingstransacties. TEN31 focust zich met name op het dagelijkse gebruik van digitale valuta’s met het doel om waarde toe te voegen voor alle betrokken partijen. TEN31 is de brug tussen conventionele banken en de blockchain wereld.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

,
Haarlem/München, 10 juni 2021 – Investeerdersapp BOTS is een strategische cryptocurrency alliantie aangegaan met de Duitse WEG Bank AG om zo een synchroniciteit winst van maar liefst 2,8 miljard euro in de komende jaren te behalen. Met deze strategische alliantie tillen zij de cryptomarkt naar een nieuw niveau door te focussen op veiligheid en de […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account