Heeft de bitcoin koers een bodem gevonden? John bekijkt ethereum, DIA, dogecoin en vechain

Open Bitvavo account

Opwn Binance accountHeeft de bitcoin koers een bodem gevonden? John bekijkt ethereum, DIA, dogecoin en vechain,

De Bitcoin Consultant heeft weer een nieuwe altcoin video voor jullie klaar staan. In deze video’s bekijkt John van Meer de koersen van altcoins waar members van Crypto Insiders op hebben gestemd. In de video van vandaag bekijkt John de koers van bitcoin (BTC), ethereum (ETH), DIA (DIA), dogecoin (DOGE) en vechain (VET).

Stemmen op de cryptocurrencies die John analyseert? Word dan Insider en je kan iedere editie meestemmen. Hulp nodig? 7 dagen per week kan je als Insider persoonlijk je vraag neerleggen bij een van onze Crypto Coaches. Zij beantwoorden je vragen of zetten je vraag door naar een van de analisten. Kom de eerste 30 dagen kan je gratis proberen!

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hier in te investeren. Tevens vind je er cursussen om als professionele trader te leren handelen in crypto. Kennismaken met John? Bekijk dan zijn gratis cursus! Ook op Crypto Insiders kan je meer lezen over de Bitcoin Consultant.

,
De Bitcoin Consultant heeft weer een nieuwe altcoin video voor jullie klaar staan. In deze video’s bekijkt John van Meer de koersen van altcoins waar members van Crypto Insiders op hebben gestemd. In de video van vandaag bekijkt John de koers van bitcoin (BTC), ethereum (ETH), DIA (DIA), dogecoin (DOGE) en vechain (VET). Stemmen op de cryptocurrencies die John analyseert? Word dan […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account