Grote vastgoedmakelaar in New York gaat bitcoin (BTC) als betaalmiddel accepteren

Open Bitvavo account

Opwn Binance accountGrote vastgoedmakelaar in New York gaat bitcoin (BTC) als betaalmiddel accepteren,

De adoptie van bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies als betaalmiddel is in volle gang. De vastgoedsector is hier een mooi voorbeeld van. Steeds vaker komt er naar buiten dat er appartementen en villa’s te koop staan voor bitcoin of ethereum (ETH). Vaak gaat het hier over vastgoed met miljoenen dollars in waarde. 

Magnum Real Estate Group

Voorheen waren het veelal individuen, zoals bijvoorbeeld de wereldberoemde DJ David Guetta, die hun vastgoed te koop zetten voor crypto. Dit keer komt er echter naar buiten dat een behoorlijk prominente vastgoedmakelaar uit New York hetzelfde gaat bewerkstelligen.

Magnum Real Estate Group heeft enkele serieuze vastgoedprojecten te koop staan en het bedrijf heeft onlangs aangegeven dat zij bitcoin zullen gaan accepteren als betaalmiddel. Het bedrijf is een ware reus binnen de vastgoedwereld in New York. Het heeft namelijk een portfolio met een waarde van zo’n $4 miljard.

Het gaat hier om drie winkelruimtes op de begane grond aan een van de drukste straten van Manhattan. De waarde zou liggen op zo’n $29 miljoen. Daarnaast genereren de locaties al inkomen op dit moment.

Topman van Magnum Real Estate Group, Ben Shaoul, stelt het volgende:

“We zijn een pionier op het gebied van bitcoin transacties en we zien een scenario waarop nog veel meer transacties gedaan kunnen worden door middel van blockchain.”

Daarnaast geeft Shaoul aan dat hij gelooft dat deze nieuwe bitcoin deal niet de laatste van dit jaar zal zijn. Volgens hem is er grote interesse in onder meer luxe penthouses in Miami, Beverly Hills en ook het centrum van New York City. 

Aan de frontlinie van de bitcoin adoptie staat de vastgoedsector. Op dit moment gaat het eigenlijk nog vooral om vastgoed met een waarde van enkele miljoenen, maar als grote spelers zoals Magnum Real Estate Group zich dusdanig positief uitspreken over crypto als betaalmiddel lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat het betalen met crypto de normaalste zaak van de wereld wordt.

,
De adoptie van bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies als betaalmiddel is in volle gang. De vastgoedsector is hier een mooi voorbeeld van. Steeds vaker komt er naar buiten dat er appartementen en villa’s te koop staan voor bitcoin of ethereum (ETH). Vaak gaat het hier over vastgoed met miljoenen dollars in waarde.  Magnum Real Estate […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account