Dogecoin koers analisten waarschuwen: stijging kan snel omslaan

Open Bitvavo account

Open Binance account


Dogecoin koers analisten waarschuwen: stijging kan snel omslaan,

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van dogecoin (DOGE) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Dogecoin nieuws

  • Meer dan 60% van dogecoin holders staat nog in het groen
  • Dogecoin stijgt nadat Elon Musk Twitter 2.0 plannen deelt
  • Dit is waarom dogecoin 170% steeg door nieuws omtrent Musk en Twitter

Technische analyse DOGE koers

Dogecoin kon de afgelopen tijd fors stijgen, maar daar komt wellicht snel een einde aan. De analisten van Crypto Insiders tekenden in een vorige DOGE analyse in november al de onderstaande rode zone. Zij hadden namelijk verwacht dat hier veel weerstand zou liggen

Dit is te verklaren doordat DOGE momenteel in de vierde wave van een 12345 Elliott Wave patroon naar beneden zit. Deze vierde wave is een corrigerende wave en gaat dus tegen de neerwaartse trend in. Echter lijkt de koers mogelijk aan het eind van deze vierde wave te zitten.

Alhoewel DOGE vandaag maar liefst 5,5% in de plus staat, komt de huidige piek al minder hoog uit dan op woensdag. Het is mogelijk dat een nog iets hogere piek volgt, maar de analisten waarschuwen dat de kans groot is dat DOGE daarna flink zal dalen richting de blauwe zone op de grafiek.

Hoe snel de koers zal dalen is nog te vroeg om precies te voorspellen. De witte stippellijnen op de grafiek zijn slechts indicatief. Zodra de analisten hiervan een duidelijker beeld kunnen schetsen, zullen zij dit direct delen in de Premium omgeving.

Bovenstaande DOGE analyse is op 2 december 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Meer analyses uit onze premium omgeving

Gisteren deelden wij een recente analyse van ripple (XRP). De analisten waren het erover eens dat het er niet goed uitziet voor de XRP koers.

Ook deelden wij gisteren een recente analyse van cosmos (ATOM). We bekeken een van de mogelijke scenario’s voor de ATOM koers, namelijk de bullish variant.

Dogecoin kopen of verkopen?

Overweeg jij DOGE te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

,
Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van dogecoin (DOGE) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis. Laatste […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account