Dogecoin (DOGE) kloon Floki Inu (FLOKI) stijgt explosief nadat Elon Musk een foto van zijn hond deelt

Open Bitvavo account

Opwn Binance accountDogecoin (DOGE) kloon Floki Inu (FLOKI) stijgt explosief nadat Elon Musk een foto van zijn hond deelt,

De meme-coin dogecoin (DOGE) heeft een bijzondere plek in de harten van veel crypto investeerders. Het project is het afgelopen jaar enorm in populariteit gestegen en een enorme hoeveelheid dogecoin klonen zijn op de markt gekomen. Een van de klonen is Floki Inu (FLOKI).

Floki Inu

Floki Inu werd op 28 juni gelanceerd op de Binance Smart Chain (BSC). Dit was slechts een paar dagen nadat miljardair en Tesla CEO Elon Musk aankondigde dat zijn nieuwe Shiba Inu hond de naam Floki zou krijgen. Hij liet in maart al weten dat hij het plan had om een dergelijk hondje te nemen tot de grote opwinding van de dogecoin gemeenschap.

My Shiba Inu will be named Floki

— Name (@elonmusk) June 25, 2021

Elon Musk en dogecoin zijn al maanden onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elon Musk heeft een enorme invloed over het project en spreekt zich regelmatig lovend uit over de meme-coin. Als gevolg van deze uitlatingen steeg de prijs van dogecoin met enige regelmaat explosief. Uiteraard volgden de vele dogecoin klonen zoals Floki Inu deze trend.

Floki Inu is een deflatoire cryptocurrency die draait volgens een uniek ‘proof-of-meme’ consensus model. Uiteraard is het project gebaseerd op een grap, of meme, en zijn echte use cases ver te zoeken. Op dit moment is de meme coin alleen beschikbaar op Uniswap en PancakeSwap, al heeft het team plannen om ook op de grotere gecentraliseerde exchanges genoteerd te worden.

Floki is gearriveerd

Inmiddels heeft Elon Musk zijn langverwachte nieuwe huisdier in ontvangst mogen nemen. Floki de Shiba Inu hond heeft de excentrieke Musk officieel als baasje. Musk liet dit weten door een foto van de hond te delen op Twitter.

Floki has arrived pic.twitter.com/2MiUKb91FT

— Name (@elonmusk) September 12, 2021

Dit had tot gevolg dat de Floki Inu crypto gemeenschap ontplofte. Naar aanleiding van de foto van de hond Floki, steeg de koers van Floki Inu met meer dan 100%. 

De dogecoin gemeenschap was minder onder de indruk van de foto van Floki. Dogecoin steeg slechts een luttele 5% voordat het uiteindelijk weer naar onder zakte.

,
De meme-coin dogecoin (DOGE) heeft een bijzondere plek in de harten van veel crypto investeerders. Het project is het afgelopen jaar enorm in populariteit gestegen en een enorme hoeveelheid dogecoin klonen zijn op de markt gekomen. Een van de klonen is Floki Inu (FLOKI). Floki Inu Floki Inu werd op 28 juni gelanceerd op de […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account