De IOTA, NEO en Tezos prijzen willen in het weekend graag meer winst scoren

Open Bitvavo account

Opwn Binance accountDe IOTA, NEO en Tezos prijzen willen in het weekend graag meer winst scoren,
NEO, IOTA en Tezos handelen allemaal in het groen terwijl we het weekend ingaan en zouden hun winst in de komende dagen uit kunnen breiden
De cryptomarkt presteerde goed deze week, waarbij diverse altcoins nieuwe recordhoogtes realiseerden. Ethereum zette een nieuwe recordprijs boven de 3.600 dollar neer, terwijl Dogecoin vóór een pullback bijna 0,70 dollar bereikte.
NEO, IOTA en Tezos hebben de afgelopen uren uitstekend gepresteerd en staan er klaar voor om in het weekend hun winst verder uit te breiden.

$NEO looks ready to send to $200+
— K A L E O (@CryptoKaleo) May 7, 2021

IOTA prijsvooruitzicht
IOTA is de afgelopen 24 uur met 3% gestegen. De IOTA/USD 4-uurs prijsgrafiek laat zien dat de cryptovaluta ruim boven haar 100 dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (SMA) handelt.

IOTA/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze
Als de huidige positieve run voortzet, dan zou IOTA voorbij het weerstandspunt van 2,40 dollar kunnen komen en in het weekend naar haar maandelijkse piekprijs van 2,60 dollar kunnen gaan. De technische indicatoren, zoals de RSI en de MACD, laten zien dat de cryptovaluta een bullishe trend vertoont.
In het geval van een pullback zou echter het dichtstbijzijnde ondersteuningspunt van 2 dollar in beeld komen. IOTA zou, in het geval van een aanhoudend verlies, comfortabel haar belangrijkste ondersteuning zone zo rond de 1,60 dollar moeten kunnen verdedigen.
NEO prijsvooruitzicht
NEO presteert op dit ogenblik ook goed en steeg met 14% richting het weekend. Het verhandelt momenteel hoger dan haar 100-daagse SMA (97 dollar). De NEO/USD 4-uurs prijsgrafiek geeft aan dat de cryptovaluta bullish is.
Als deze rally de komende dagen aanhoudt, dan zou NEO het volgende weerstandspunt van 135 dollar kunnen overtreffen. Bij een voortdurende rally zou de cryptovaluta de komende dagen zelfs een poging kunnen wagen een run naar de 150 dollar te maken. De 14-daagse RSI van NEO en de MACD lijnen suggereren beide dat deze bullishe run zich tot in het weekend zou kunnen uitstrekken.

NEO/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze
Als de cryptovaluta daarentegen het 135 dollar weerstandspunt niet overtreft, dan kan deze afglijden en worden de bulls zo gedwongen om het 112 dollar ondersteuningsniveau te verdedigen. NEO heeft echter een sterke ondersteuning in de 93 dollar omgeving opgebouwd, en alleen een echt uitgebreide bearishe trend zou de cryptovaluta dip zo laag kunnen zien belanden.
XTZ prijsvooruitzicht
Tezos is de best presterende van de drie altcoins. Een indrukwekkende 17% stijging in de afgelopen 24 uur bracht XTZ dichter bij de 8 dollar. De XTZ/USD 4-uurs prijsgrafiek laat zien dat Tezos zo rond de 7,30 dollar een sterk ondersteuningsniveau heeft bereikt, waardoor het de kans krijgt om te proberen de maandelijkse piekprijs van 8,40 dollar te bereiken.

XTZ/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze
Tezos kan dat niveau bereiken als de bullishe run van de afgelopen 24 uur wordt voortgezet. De technische indicatoren zijn op dit moment positief en laten zien dat het de komende dagen het weerstandspunt van 7,90 dollar zou kunnen overtreffen en zelfs voorbij de 8 dollar uit zou kunnen komen.
Een bearishe trend zou evenzo binnen kunnen sluipen als de bredere markt ondermaats presteert. In dit scenario zouden de bulls opnieuw het 7,20 dollar ondersteuningsniveau moeten verdedigen.
The post De IOTA, NEO en Tezos prijzen willen in het weekend graag meer winst scoren appeared first on Cryptostart.,

NEO, IOTA en Tezos handelen allemaal in het groen terwijl we het weekend ingaan…

The post De IOTA, NEO en Tezos prijzen willen in het weekend graag meer winst scoren appeared first on Cryptostart.

,

Lees het originele artikel op Cryptostart.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account