Crypto winnaars en verliezers van augustus 2018

Open Bitvavo account

Open Binance account


Vorige maand was geen goede maand. De crypto koersen waren niet positief. Over het algemeen is het een zeer rode maand geweest. Toch is niet alles negatief. Een aantal cryptovaluta zijn flink gestegen in koers. In deze blog zie je de grote winnaars en verliezers van augustus 2018. Welke cryptovaluta hebben het goed gedaan en welke hadden een slechte maand?
Top 10 winnaars
In de onderstaande afbeelding zie je de winnaars van Augustus. Drie cryptocurrencies hebben het extreem goed gedaan. Andere munten waren redelijk stabiel. Op de achtste plek zien we Ontology (ONT). Met een verlies van boven de 10 procent, behoort het in augustus 2018 zelfs tot de winnaars. Dit is ook het geval voor Bitcoin (BTC) en Eos (EOS).
De grote winnaars waren Dogecoin, NANO en ETP.  Screenshot van Coincodex (website) op 1 september 2018.

Top 10 verliezers
Alle verliezers in de top 10 hebben meer dan 30% verloren. Grootste verliezer was Global Utility Token. Ook Ethereum had een zeer slechte maand, maar lijkt nu weer wat op te krabbelen. Populaire Litebit munten, zoals: Stratis (STRAT), Verge (XVG) en Augur (REP), hadden het ook slecht. Volgens sommige mensen is de bodem bereikt en is het een mooi moment om weer wat bij te kopen. Wij hopen dit ook. Hopelijk is ons Crypto winnaars en verliezers bericht van september 2018 een stuk positiever (en groener). Hieronder zie je een screenshot van Coincodex van 1 september 2018.

Conclusie
Augustus 2018 was een zeer slechte maand. De maand daarvoor was iets positiever en een correctie was eigenlijk onvermijdelijk. Dat de correctie zo heftig was, viel voor veel mensen toch weer erg tegen. Wie Dogecoin, NANO of ETP bezit, had wel een redelijke maand. Denk jij ook dat de bodem eindelijk in zicht is? Dan is het misschien de juiste tijd om te gaan kopen. Dat kan goed bij de onderstaande cryptocurrency brokers.
Bitvavo Bekijk
Litebit Bekijk
Bitonic Bekijk
BTC Direct Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Bitvavo is op het moment de beste en gemakkelijkste manier om cryptogeld te kopen. Lees onze Bitvavo review voor meer info. Of ga direct naar Bitvavo
Het bericht Crypto winnaars en verliezers van augustus 2018 verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account