Cardano registreerde de hoogste ontwikkelingsactiviteit in november

Open Bitvavo account

Open Binance account


Cardano registreerde de hoogste ontwikkelingsactiviteit in november,

De ontwikkelingsactiviteiten van Cardano (ADA) waren in de maand november een hoger dan elk ander project in de wereld van cryptocurrencies. Dit liet data van on-chain analyseplatform Santiment weten in een tweet op 1 december.

👨‍💻#Cardano is head and shoulders above all other #crypto assets on development activity. Our #github tracking data filters out routine updates like #Slack updates.

For more on @santimentfeed’s methodology for tracking development activity, read here: https://t.co/vWQCE4a1nv pic.twitter.com/4KQaCUi1ts

— Santiment (@santimentfeed) December 1, 2022

Cardano ontwikkeling

Santiment rangschikt crypto projecten op basis van het aantal Github commits, ook wel bijdragen. Github is een platform waarop ontwikkelaars samen software kunnen programmeren. Door het aantal bijdragen in Github inzichtelijk te maken, kan men een inschatting maken van hoe actief de community van ontwikkelaars van een bepaald crypto project is.

Het Cardano netwerk noteerde in de maand november een totaal van 572,67 Github commits, terwijl Polkadot (DOT) als nummer twee op deze lijst een totaal van 486,13 commits mocht opschrijven.

Eerder kon je in het Cardano nieuws lezen dat het aantal smart contracts op het netwerk met maar liefst 300% was gestegen in 2022. Op 1 januari was het totale aantal smart contracts 947 en exact 11 maanden later, op 1 december, was dit aantal gestegen tot 3.944.

Op 22 september had het netwerk ook de Vasil update geïmplementeerd waardoor onder andere transacties sneller en goedkoper zouden worden en de smart contracts meer functionaliteiten zouden krijgen.

Groei Cardano netwerk

De maand november was niet alleen uitstekend voor de ontwikkelingsactiviteit op het netwerk. Het netwerk zelf wist namelijk een totaal van 100 duizend nieuwe wallets toe te voegen in de afgelopen maand. De interesse in het netwerk blijft ondanks de huidige marktomstandigheden dus gewoon doorgroeien.

Het omvallen van FTX heeft er juist voor gezorgd dat crypto-investeerders zelf de baas willen zijn over hun eigen cryptocurrencies, waardoor dus ook het aantal unieke walletadressen op het Cardano netwerk fors was toegenomen.

In de afgelopen maand waren er ook twee belangrijke aankondigingen gedaan die betrekking hebben op het Cardano netwerk. In het begin van 2023 zullen er namelijk twee nieuwe stablecoins beschikbaar zijn: het door de dollar gedekte USDA en de algoritmische stablecoin Djed.

,
De ontwikkelingsactiviteiten van Cardano (ADA) waren in de maand november een hoger dan elk ander project in de wereld van cryptocurrencies. Dit liet data van on-chain analyseplatform Santiment weten in een tweet op 1 december. Cardano ontwikkeling Santiment rangschikt crypto projecten op basis van het aantal Github commits, ook wel bijdragen. Github is een platform […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account