Bitcoin zakt voor het eerst sinds juni onder de 30.000 dollar

Open Bitvavo account

Open Binance account


Bitcoin zakt voor het eerst sinds juni onder de 30.000 dollar,
Bitcoin heeft de afgelopen uren een kleine uitverkoop meegemaakt en is voor het eerst sinds juni onder de 30.000 dollar gezakt
De cryptomarkt beleefde weer een nieuwe bearishe trend, waarbij Bitcoin de afgelopen 24 uur meer dan 4% van haar waarde verloor. Door dit verlies verloor de leidende cryptovaluta alsmede haar positie boven de 31.000 dollar, en verhandelt het nu onder de 30.000 dollar.
De prestaties van Bitcoin had ook invloed op de andere grote cryptovaluta’s. ETH is met 6,70% gedaald en zakte opnieuw onder de 1.800 dollar, terwijl Binance Coin (BNB) haar ondersteuningsniveau van 300 dollar verloor en nu zo rond de 260 dollar per munt verhandelt.
Cardano, XRP, Dogecoin en Polkadot handelen allemaal in de rode zone. Analisten zijn echt niet optimistisch over het kortetermijn reisdoel van Bitcoin en denken dat het binnenkort zelfs onder het 29.000 dollar ondersteuningsniveau kan afdalen.

Let’s see how many times the $31,000 support is going to hold for #Bitcoin or whether it cracks through it, seeking for liquidity ,
Een Bitcoin met een handelsgrafiek

Bitcoin heeft de afgelopen uren een kleine uitverkoop meegemaakt en is voor het eerst…

The post Bitcoin zakt voor het eerst sinds juni onder de 30.000 dollar appeared first on Cryptostart.

,

Lees het originele artikel op Cryptostart.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account