Bitcoin koers herstelt, volgt nu eindelijk een duurzaam herstel? Ethereum en cardano stijgen harder

Open Bitvavo account

Open Binance account


Bitcoin koers herstelt, volgt nu eindelijk een duurzaam herstel? Ethereum en cardano stijgen harder,

De angst schoot er gisteren op de cryptocurrency markt even goed in. Vrees om de nieuwe delta variant van het coronavirus bracht de aandelenmarkt omlaag en trok de crypto markt mee. Vanochtend ziet de markt er heel anders en zien we een relatief sterk herstel. Waar gisteren bijna alle koersen rood kleurden, staan ze vandaag vrijwel allemaal in het groen. Handelsvolumes nemen toe en de marktkapitalisatie stijgt van $1,23 biljoen naar $1,3 biljoen.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) kelderde gisteren even hard omlaag en kwam toen bij $29.500 uit, daar bleef de koers de rest van de dag hangen. Vanochtend schoot de bitcoin plotseling hard omhoog richting $31.000 en het ziet er momenteel naar uit dat de koers wellicht nog verder stijgt vandaag.

Of we nu ook daadwerkelijk eindelijk een uitbraak zullen zien is nog maar zeer de vraag. Eerst moet bitcoin überhaupt door de weerstand rond $31.000 breken. Het is ook zeer mogelijk dat bitcoin nog een tijd vast blijft zitten in dit bereik, iets onder het bereik van de afgelopen paar weken. De dominantie van bitcoin neemt weer iets af doordat veel altcoins in de afgelopen uren harder zijn gestegen.

Altcoins

Ethereum (ETH) kelderde gisteren met bitcoin mee omlaag en kwam toen bij $1.720 uit. Aan het begin van de avond herstelde de ether koers naar $1.800, maar kon in eerste instantie hier niet doorheen breken. Vanochtend steeg de ether koers flink omhoog en gaat op het moment van schrijven alweer richting $1.900. Ook hier is het maar de vraag of ether door kan breken en mocht dat lukken, dan zal er vervolgens ook weerstand rond $2.000 liggen.

Cardano (ADA) kelderde gisteren helemaal naar $1,03, maar tikt vanochtend alweer $1,15 aan, een stijging van maar liefst 11,7%. Daar lijkt de ADA koers echter al tegen weerstand aan te lopen, maar het handelsvolume blijft toe nemen.

Dogecoin (DOGE) steeg ook even flink omhoog. De DOGE koers kwam gisteren bij $0,162 uit en duwt op het moment van schrijven tegen weerstand rond 0,18 aan met een stijging van 11%. Polkadot was gisteren de hardste daler in de top 10 maar is vandaag juist een van de hardste stijgers. De DOT koers kwam gisteren op 10,65 uit en komt op het moment van schrijven bij $11,85 uit. Vlak buiten de top 10 zien we solana (SOL) goed stijgen. De SOL kelderde gisteren omlaag naar $22,3 en komt op het moment van schrijven op $25,7 uit, dat is een stijging 15%.

Daarnaast zien we Axie Infinity, die vorige week nog een flinke rally maken, nu maar liefst 18,5% in de plus staan ten opzichte van 24 uur geleden. Quant (QNT) en Polygon (MATIC) staan beide zelfs 20% in de plus. THORchain (RUNE) is vandaag de hardste stijger en stijgt met 35% van $3,07 naar $4,16.

,
De angst schoot er gisteren op de cryptocurrency markt even goed in. Vrees om de nieuwe delta variant van het coronavirus bracht de aandelenmarkt omlaag en trok de crypto markt mee. Vanochtend ziet de markt er heel anders en zien we een relatief sterk herstel. Waar gisteren bijna alle koersen rood kleurden, staan ze vandaag […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account