Bitcoin (BTC) exchange Knaken gaat samenwerken met Feyenoord en Ajax; Wat is hun doel?

Open Bitvavo account

Open Binance account


Bitcoin (BTC) exchange Knaken gaat samenwerken met Feyenoord en Ajax; Wat is hun doel?,

Crypto en voetbal, een combinatie die je vaker voorbij ziet komen in het nieuws op Crypto Insiders. Denk aan het doen van weddenschappen en natuurlijk de fan tokens van Chiliz (CHZ). Nu zullen we ook in Nederland crypto het veld zien betreden. De Nederlandse crypto broker/exchange Knaken is namelijk ‘Official Cryptocurrency Partner’ geworden van zowel Feyenoord als Ajax!

Knaken, niet te verwarren met Kraken, is een Nederlands bedrijf dat werd opgericht door de Rotterdammers Ronald Jonkers en Vincent van der Sanden. Hun bedrijf zal de komende drie seizoenen Official Cryptocurrency Partner zijn van de twee rivalen. Zij waren dit al sinds vorig van Sparta Rotterdam.

De samenwerking met de clubs moet Knaken onder andere helpen meer naamsbekendheid op te bouwen in Nederland. Daarnaast richt het samen met Ajax en Feyenoord ook de pijlen op Europa:

“Ajax en Feyenoord, als dé grootste voetbalclubs van Nederland met bijzondere positie in de Europese voetbalmarkt, gaan ons helpen om onze naamsbekendheid en vertrouwen verder te versterken,” aldus Jonkers tegen het AD.

In de aankondiging van Ajax valt te lezen dat ook het informeren van fans over de crypto-markt een belangrijk doel is van de samenwerking. Menno Geelen, Commercieel Directeur Ajax, zegt hierover:

“De markt van cryptocurrencies is in volle ontwikkeling en een groeiende groep gebruikers is actief in deze markt. Naast veel groei is er ook veel onduidelijkheid. Bij het sluiten van een partnership met Knaken was het voor ons een belangrijke voorwaarde dat aan nieuwe gebruikers goed wordt uitgelegd waarom (en waarom niet), hoe en waar je op een veilige, verantwoorde en eenvoudige manier in de markt van cryptocurrency actief kunt zijn.”

In een reactie aan LekkerCryptisch legt Jonkers uit hoe dit er in de praktijk uit kan gaan zien: “Denk aan seminars voor supporters van Feyenoord, of informatieve mailings die in de inbox van Ajax-fans belanden.” Naast de Knaken en de voetbalclubs zelf, zijn dus ook crypto in het algemeen en de voetbalfans hier de winnaars!

,
Crypto en voetbal, een combinatie die je vaker voorbij ziet komen in het nieuws op Crypto Insiders. Denk aan het doen van weddenschappen en natuurlijk de fan tokens van Chiliz (CHZ). Nu zullen we ook in Nederland crypto het veld zien betreden. De Nederlandse crypto broker/exchange Knaken is namelijk ‘Official Cryptocurrency Partner’ geworden van zowel Feyenoord […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open Bitvavo account

Open Binance account